Tegels

Filteren
Filteren

Voordelige badkamer tegels

Sanitairkamer heeft naast een ruime keuze aan sanitair ook diverse soorten tegels in de aanbieding! Wij zijn van origine een partij uit het sanitair, maar dit wil niet zeggen dat onze plavuizen enkel geschikt zijn voor badkamer en toilet. Zo kun je onze tegels ook gebruiken voor de woonkamer, de gang, slaapkamer, garage en nog veel meer.

Soorten tegels

In ons assortiment vind je de volgende tegels: vloertegels, wandtegels, stroken, mozaïeken en unistrips. De mozaïeken worden veelal geleverd op matjes, zogeheten mozaïek matjes, zodat deze makkelijker geplaatst kunnen worden. De verschillende soorten tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen.

Service bij Sanitairkamer

Wil je goedkoop tegels kopen? Dan ben je bij Sanitairkamer aan het juiste adres! Bij ons kun je de badkamertegels snel en eenvoudig bestellen. De bestelling kun je veilig betalen door middel van de bekende betaalmethoden, zoals iDeal. Daarnaast kun je bij ons rekenen op een snelle levering. Ons assortiment vullen wij regelmatig aan met nieuwe producten, dus houd de pagina in de gaten voor de nieuwste tegels.

Heb je hulp of deskundig advies nodig over de soorten en maten tegels? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat je telefonisch te woord om de keuze makkelijker te maken, maar uiteraard kun je ook een e-mail sturen. Wil je al onze tegels even zien voordat je ze koopt? Kom langs in onze showroom in Harderwijk of Nieuwegein.