• Gratis verzending vanaf €100,-

  Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

  • - Via pakketdienst;
  • - Via onze eigen chauffeurs;
  • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
  • - Direct via de leverancier.

  Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

 • 8.9 op feedbackcompany
  Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
 • 30 dagen retourneren
  Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
 • 6 showrooms
  Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Harderwijk, Nieuwegein, Grootebroek, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 4600m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Vragen of advies nodig?
Bel: +31(0) 341 410 156

Ontwerp je badkamer

Ben je ook zo benieuwd hoe jouw toekomstige badkamer eruit komt te zien? Maak dan gebruik van onze gebruiksvriendelijke 3D-badkamerplanner, waarmee je vanaf je computer gemakkelijk en snel in 4 stappen je badkamer kunt ontwerpen. Omdat je de badkamer in 3D tekent lijkt het net of je echt in de badkamer kunt kijken. Om direct te beginnen met ontwerpen heb je de afmetingen van je badkamer nodig.

Klik hier om je badkamer te ontwerpen

 

 • Jouw badkamer inrichten

  Nadat je de vorm en afmeting van de ruimte hebt ingevoerd kan je beginnen met het inrichten van de badkamer. De 3D-badkamerplanner beschikt over een catalogus met diverse producten en handige hulpmiddelen, zodat je direct aan de slag kunt. Je badkamer inrichten begint met het opgeven van de maten en het plaatsen van ramen en deuren. Daarna kan je uit de catalogus de gewenste inloopdouche, een badmeubel en eventueel een toilet kiezen.

  Als de ruimte volledig is ingericht kan je door naar de volgende stap. Hier kan je uit een aantal populaire tegelcombinaties kiezen om de vloer en wanden te betegelen. Zo krijg je echt een beeld van de nieuwe badkamer en of alles past zoals je het allemaal in gedachten hebt. In de laatste stap kan je het ontwerp met ons delen, zodat wij je nog beter kunnen helpen.

 • Badkamer ontwerpen

br>Badkamerplanner gebruiken

Jouw nieuwe badkamer plannen met onze 3D-badkamerplanner is geheel gratis. Met de gebruiksvriendelijke hulpmiddelen kun je het idee vanuit uw hoofd op papier krijgen. Zo heb je een goed overzicht van de mogelijkheden en kun je gemakkelijk jouw wensen aan onze adviseurs bekendmaken.

Kies eerst de vorm van de ruimte. Je hebt de keuze uit:

 • Vierkant/Rechthoek
 • L-vorm
 • T-vorm
 • U-vorm
 • Vijfhoek

Als je dit hebt gedaan kan je voor iedere muur de afmeting invullen. Deze staan in millimeters aangegeven.

Tijdens de tweede stap kan je uit verschillende soorten producten kiezen die je normaal in en badkamer vindt.

 • Klik op het product dat je wilt plaatsen en voer de afmetingen in.
 • Sleep daarna het product op de gewenste plaats in de badkamer.

Betegeld de nieuwe badkamer

 • Je hebt de keuze uit een aantal verschillende tegelcombinaties.
 • Klik op de gewenste combinatie en de tegels worden automatisch in de badkamer geplaatst.
Vul je gegevens in en klik op ‘Versturen’

Wij zullen contact met je opnemen om het één en ander telefonisch te bespreken en/of een fysieke afspraak plannen in onze showroom.

Pijltje naar links: stap terug

Pijltje naar rechts: stap vooruit

Vierkant in een frame: ontwerpen in volledig scherm

Oog: Bovenaanzicht, automatisch het beeld laten ronddraaien en een nachtmodus

Camera: Jouw droombadkamer ontwerp opslaan

Inspiratie voor complete badkamers