Afvoeren

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vergeet vooral de wastafelafvoer niet

Een belangrijke investering voor jouw wastafel is een goede wastafelafvoer. Afvoeren van slechte kwaliteit kunnen stank & (ongezien) lekkage veroorzaken. Een belangrijke investering dus die we je graag aanraden om te doen!

Je wastafelafvoer bestaat uit...

Met alleen een wastafel en een badkamermeubel ben je er niet. Je hebt ook nog de juiste afvoer voor je wastafel nodig. Voor je wastafelafvoer hebben we de volgende onderdelen in ons assortiment:

Met een sifon koppel je de wastafel op de waterafvoer. Dankzij het speciale systeem worden nare luchtjes die uit het riool kunnen ontsnappen tegengehouden. Wil je verstoppingen voorkomen in de afvoer dan plaats je een afvoerplug in je wastafel. Deze afvoerplug kun je ook sluiten wanneer je jouw wastafel of gootsteen vol wil laten lopen met water.

Match je afvoer met je kranen

Vooral bij een fonteintje zonder toiletkastje en een wastafelblad is je wastafelafvoer goed zichtbaar. Daarom des te netjes om de afvoer van je wastafel te matchen met je kraan. Heb je een mooie kraan op 't oog? De meeste sifons en afvoerpluggen zijn ook te verkrijgen in de kleur van je gekozen kraan. Zo zorg je dat je wastafelafvoer perfect past bij de rest van je badkamerstijl!