Afvoeren

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Alles voor je wastafel afvoer kopen bij Sanitairkamer

Een belangrijke investering voor jouw wastafel is een goede wastafelafvoer. Afvoeren van slechte kwaliteit kunnen stank & (ongezien) lekkage veroorzaken. Een belangrijke investering dus die we je graag aanraden om te doen!

Wastafelonderdelen

Met alleen een wastafel en een badkamermeubel ben je er niet. Je hebt ook nog de juiste afvoer voor je wastafel nodig. Voor je wastafel afvoer hebben we de volgende onderdelen in ons assortiment:

Met een sifon koppel je de wastafel op de waterafvoer. Dankzij het speciale systeem worden nare luchtjes die uit het riool kunnen ontsnappen tegengehouden. Wil je verstoppingen voorkomen in de afvoer dan plaats je een afvoerplug in je wastafel. Deze afvoerplug kun je ook sluiten wanneer je jouw wastafel of gootsteen vol wil laten lopen met water.

Inspiratie voor een wastafelkast opdoen? Kom naar onze showrooms!

Je badkamer & sanitair bewonder & koop je op Sanitairkamer.nl of onze showrooms. Twijfel je nog tussen een paar modellen? Laat je adviseren door onze telefonische toppers of onze topcollega’s in de showrooms. Wees welkom, we helpen graag!