Badmeubel voor waskom

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Onderkast + wastafelblad + waskom?

Combineer een mooi meubel inclusief wastafelblad met een waskom en u heeft een combinatie geheel naar eigen smaak. Wij hebben meerdere meubels leverbaar welke gecombineerd zijn met mooi wastafelbladen. Kies hierbij een mooie vrijstaande waskom en u heeft een interieur dat bij u past.

Kies een onderkast met wastafelblad

Met ons brede assortiment van onderkasten kunt u vele kanten op. U kunt kiezen voor een smal meubel waar u 1 waskom op kunt plaatsen of groter denken en een breed meubel combineren met 2 mooie waskommen. Daarnaast zijn compacte / ondiepe meubels ook een optie, hier kunt u prima een langwerpige waskom mee combineren. Daarnaast heeft u keuze uit meubels met deuren, lades of een combinatie van beide. De meubels zijn in een breed scala aan kleuren beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor klassiek wit of modern grijs eiken.

Op het meubel komt natuurlijk een wastafelblad. Hierin is de keuze ook ontzettend groot. De bladen zijn beschikbaar in verschillende materialen waaronder keramiek, mineraalmarmer en natuursteen. Wij hebben voor u de best verkochte combinaties online gezet, u hoeft alleen nog een waskom te kiezen. 

Een waskom kiezen

De waskom op het meubel is de eyecatcher in de badkamer. Ook waskommen zijn in veel verschillende materialen beschikbaar. Van keramiek, mat wit Solid Surface en natuur- tot riviersteen. Kiest u voor een breed wastafelblad kunt u twee waskommen naast elkaar plaatsen. Niet alle waskommen beschikken over een kraangat. Let hier goed op bij u keuze, het is van belang dat u een goede kraan kiest. Combineer bijvoorbeeld een mat zwarte kraan met een mat witte waskom voor een modern uiterlijk.

Advies nodig? Staat uw combinatie er niet tussen?

Het kan lastig zijn om u goed in te beelden welke producten bij elkaar passen. Het kan ook gebeuren dat u opzoek bent naar een combinatie die niet op onze website staat. Onze specialisten kunnen u laten zien welke kleuren en materialen goed bij elkaar passen en u een goed advies geven. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom om deskundig advies te krijgen en uw droombadkamer waar te maken.