Betonlook badkamermeubel

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Op de stoere tour met een betonlook badkamermeubel of wastafel

Vind jij de look van een betonlook badkamermeubel supertof en past het helemaal binnen jouw industriële badkamer? Dan mag een stoer betonlook badkamermeubel of betonnen wastafel op een meubel of een modern wastafelblad niet ontbreken! 

Verschillende opties in betonlook badkamermeubels

Een betonlook badkamermeubel vind je natuurlijk in verschillende soorten en maten. Zo scoor je dit stoere badmeubel in een toffe badkamerset met een kolomkast, als staande of hangende versie, als modern badmeubel met een betonnen waskom, een badmeubel met een betonlook print óf een houten badkamermeubel met een betonnen topblad.

Een betonnen wasbak, betonnen topblad óf een betonlook wastafelmeubel

Hoe zie jij jouw betonnen badkamermeubel voor je? Met het samenstellen van jouw perfecte betonnen badkamermeubel kun je eigenlijk alle kanten op. Ga je voor een betonnen waskom, betonnen topblad op je badmeubel of voor een wastafelmeubel gemaakt van een betonlook materiaal?

Het betonlook wastafelmeubel, perfect voor de industriële of betonlook badkamer

In jouw industriële of betonlook badkamer mag natuurlijk een stoer badmeubel niet ontbreken. Ga je het liefst voor de real deal? Maak jouw betonnen badkamermeubel compleet met betonlook tegels, toffe betonlook accessoires (plantenbakjes, verlichting) en zwarte kranen voor een extra stoer effect!