Landelijke badkamermeubels

Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Karakter en gezelligheid dankzij een landelijk badkamermeubel

Helemaal fan van de charme van een landelijk badkamermeubel? Landelijke badkamermeubels herken je vaak aan hun warme houtkleur, klassiek witte look met gezellige details óf als staande eyecatcher tegen de wand. Waar bij een moderne badkamer alles zo strak mogelijk moet zijn, zijn details de sleutel binnen een landelijke badkamer. Juist daarom houden we van deze stijl en mag een landelijk badmeubel niet ontbreken. 

Verschillende type landelijke badkamermeubels, dit zijn de opties

Het ene landelijke badkamermeubel is het ander natuurlijk niet. Gelukkig is er keuze, zo heb je voor jouw landelijke badmeubel de keuze uit: 

 • staande of hangende badkamermeubels;
 • wastafelbladen of een ladekast voor opbergruimte;
 • badmeubels voor een waskom of een wastafel;
 • houtlook meubels of een echt eiken badkamermeubel;
 • badkamermeubelset of alleen een wastafelonderkast waarbij je zelf de wastafel kunt toevoegen;
 • en natuurlijk verschil in kleuren en materialen.

Een eiken(look) badkamermeubel mag niet ontbreken

Koop je een landelijk badmeubel? Dan kom je tegenwoordig vaak uit bij een houtlook of echt houten badkamermeubel. Een badkamermeubel met een houtkleur geeft namelijk lekker veel warmte en karakter aan je badkamer en dat past perfect in een landelijke badkamer

Maak jouw landelijke badkamermeubel compleet

Mocht je alle landelijke badkamermeubels hebben gezien en jouw favoriete wastafelmeubel hebben uitgekozen, maak dan jouw wastafelmeubel compleet met een smalle badkamerkast en een bijpassende sifon en afvoerplug in de kleur van je kraan. De meeste kranen komen namelijk ook met een sifon en afvoer in dezelfde kleur om de stijl mooi door te trekken. En kom je opbergruimte te kort? Ga dan voor een smalle badkamerkast in dezelfde stijl als je badmeubel. Zo blijf je in dezelfde stijl en maak je jouw landelijke badkamermeubel helemaal compleet.