Design badkamermeubels

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Fan van design & luxe? Maak jouw badkamer compleet met een design badkamermeubel

Een badkamer creëren die lijkt alsof hij net uit een showroom komt? Dan mag een design badkamermeubel natuurlijk niet ontbreken. Met een design badkamermeubel maak jij van jouw badkamer een echt luxe badkamer en lijkt het net alsof je in een chic design hotel verblijft (heel vervelend...), maar dan heerlijk bij je thuis! Benieuwd wat een design badkamermeubel nou zo luxe maakt en benieuwd met welke items jij jouw design wastafelmeubel extra laat opvallen? Blijf lezen!

Een luxe uitstraling met een luxe badkamermeubel

Maar wat maakt een design badkamermeubel luxe? Strakke maar naadloos aansluitende vormen, luxe materialen en een uniek design zijn de belangrijkste elementen van een design wastafelmeubel. Een design badmeubel heeft de looks van een luxe modern badkamermeubel met de focus op sterke en luxe materialen zoals echt hout, hoge kwaliteit MDF en een wastafel van duurzaam en ultrahygiënisch solid surface (aanrader!). In een design badkamer ligt de focus op minimalisme en luxe en is elk item nauwkeurig uitgekozen. Geen prullaria dus én alleen eyecatchers zijn welkom.

Maak jouw design wastafelmeubel compleet met een luxe spiegel

Een badkamermeubel is natuurlijk niet compleet zonder spiegel. Ga voor een spiegel met verlichting voor een extra luxe uitstraling en wil je ook nog een trendelement toevoegen? Kijk dan eens naar gekleurde kranen zoals zwarte, gouden of koperen kranen om jouw design badkamermeubel helemaal mee compleet te maken.