Vintage badkamermeubel

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een karakteristieke look dankzij deze vintage badkamermeubels

Houd jij van de charme van een vintage badkamermeubel? Bij een vintage badkamermeubel hoeft het allemaal niet zo strak en modern. We willen karakter zien! Daarom is dit type badkamermeubel vaak gemaakt van robuuster hout zoals mangohout of verweerd hout wat deze ouderwetse wastafel een landelijke, soms stoere maar ook een klassieke look geeft. En greepjes & sierlijke afwerkingen op de badkamerkast? Ja graag!

Perfect als landelijk badkamermeubel in jouw landelijke badkamer

We noemden het al even maar vaak is een vintage badkamermeubel ook een perfecte match met de landelijke badkamerstijl. In ons assortiment vind je daarom ook talloze landelijke badkamermeubels perfect voor in jouw landelijke badkamer. Prachtige robuuste badkamermeubels voor een stoerdere uitstraling, houten badkamermeubels voor een warme look en witte wastafelmeubels met leuke tierlantijntjes voor een gezellige look. En maak je vintage badkamer vervolgens helemaal af met vintage tegels en een vintage spiegel!

Ook in het assortiment: retro badkamermeubels

En ga je liever voor retrovibes in jouw badkamer? Gaaf! Met een retro badkamermeubel lijkt het net alsof we even terug zijn in de seventies. Wist je dat de retro badkamer een grote trend van dit moment is? Combineer je retro wastafel met toffe pastelkleuren, gouden of koperen kranen en met terrazzo tegels op de vloer of neem een kijkje in ons assortiment vintage tegels. Tip: trek de tegels ook door op je toiletombouw om de tegels nog meer te laten shinen!

Waar moet je op letten bij het kopen van je vintage wastafel?

Voordat je verder gaat, ga je liever voor een staand of voor een hangend model? Bij het kopen van een badkamermeubel komen een aantal zaken kijken. Check goed of je vintage badkamermeubel komt met een wastafel of dat je die los moet aanschaffen. En moet je het materiaal van je badkamermeubel nog impregneren zodat het langer mooi blijft in een vochtige badkamer (tip: goede ventilatie is een must). Een perfect model gezien? Maak je vintage badkamermeubel, of eigenlijk de wasbak, dan vooral ook compleet met een stijlvol sifon en afvoerplug!