Rolkasten

Filteren
Filteren

Rolkast badkamer kopen

Voor mensen die graag elk half jaar hun badkamer net iets anders inrichten zijn er rolkasten. Rolkasten, zoals de naam al weggeeft, staan op wielen waardoor ze makkelijk van plek zijn te wisselen. Niet alleen voor het veranderen van de indeling is dat handig. Het maakt het schoonmaken van de badkamer ook een stuk makkelijker. De rolkast wordt zo weggeschoven waardoor ook onder deze oppervlakte stof geen kans krijgt. Het is hierdoor een handig badkamermeubel voor elke badkamer!

Verschillende soorten

De rolkasten in het assortiment van Sanitairkamer.nl bestaan uit drie verschillende soorten. Zo zijn er rolkasten met een kussen bovenop. Dit artikel kan hierdoor ook als stoeltje gebruikt worden. Dit is handig voor mensen die slecht(er) ter been zijn en wel een ondersteuning kunnen gebruiken ’s ochtends. Ook is het heerlijk om na een douche even bij te komen terwijl de man zich scheert en de vrouw haarzelf opmaakt. Daarnaast hebben we ook een type rolkast met een extra opbergvakje bovenop. En als laatste hebben we rolkasten die glad van boven zijn, waarbij de functionaliteit vooral in de wielen zit.

Merken

Op dit moment zijn er twee merken die rolkasten in hun assortiment hebben opgenomen:
• Duravit 
• Vileroy & Boch

Klantenservice

Sanitairkamer.nl probeert altijd de beste deals voor haar klanten te regelen door groot in te kopen bij leveranciers. Hierdoor verzekeren wij u van scherpe prijzen. Bent u op zoek naar een speciaal soort product voor in de badkamer maar kunt u het niet vinden op de website, bel ons! We helpen u graag met het realiseren van de perfecte badruimte. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze prachtige showroom in Harderwijk. Met 800 vierkante meter aan kijkplezier kunt u eerst al onze producten bekijken voordat u beslissingen maakt. Bel van tevoren voor een afspraak, hierdoor zitten onze specialisten voor u klaar om u te helpen!