Maatwerk meubels

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Maatwerk badkamermeubel kopen bij Sanitairkamer.nl

Nieuw bij Sanitairkamer! De mogelijkheid om een meubel op maat te bestellen. Normaliter worden badmeubels in standaard maten geleverd, zoals 60, 80 of 100cm breed. Als je een badkamer aan het inrichten bent wil het voorkomen dat je een specifieke maat nodig hebt. En dat is nu mogelijk. 

De producten in deze categorie zijn beschikbaar in de standaard maten, daarnaast is het mogelijk om de meubels op maat te laten maken. Door het brede aanbod in materialen en kleuren is het mogelijk om je badkamer helemaal naar eigen wens in te richten. Kies bijvoorbeeld voor een houten badkamermeubel! De massief eiken meubels in ons assortiment zijn volledig op maat te maken en kunnen gecombineerd worden met prachtige waskommen. Door de natuurlijke uitstraling en de vrijheid in afwerking heb je zelf de mogelijkheid om de uitstraling te bepalen. 

Badkamermeubel op maat

Naast de standaardmaten kan je zelf kiezen welke maat jouw badmeubel moet worden. Voor prijzen en mogelijkheden raden wij aan om even contact op te nemen met onze klantenservice. Wil je de producten eerst zien en ervaren? Wij hebben een aantal producten in de showroom staan die als maatwerk beschikbaar zijn, kom daarom eens langs bij ons in Harderwijk

De maatvoering van de meubelen loopt sterk uiteen. Zo zijn de Muebels Compakt wastafels beschikbaar vanaf 60 tot 250 centimeter! Daarnaast heb je ruime keuze in afwerking. Ga jij voor een eiken, marmer, houten of antraciet uitstraling? 

Je maatwerk badmeubel personaliseren

Maak je badmeubel helemaal af met waskommen, kranen en ophangbeugels. In ons assortiment vind je een ruim aanbod aan moderne en strak afgewerkte producten. Zo heb jij alle vrijheid om verschillende kleuren, materialen en afwerkingen met elkaar te combineren. 

Kijk eens tussen onze waskommen of kranen wat de mogelijkheden zijn. Heb je advies nodig of wil je inspiratie opdoen? Kom langs of neem contact met ons op!