Wastafel onderkasten

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Informatie

Vaak zijn wasbakken in oudere badkamers voorzien van een goed werkende, maar minder mooie sifon en afvoer. Waar bij nieuwe ruimtes het afvoer vaak weggewerkt is in de muur, is dat bij oudere ruimtes vaak niet het geval. Veel mensen storen zich aan dit uitzicht. Een mooie wastafel onderkast lost dit probleem heel makkelijk op. Door een uitsparing in de bovenkant van deze onderkasten past het mooi aan op uw bestaande wasbak.

Nu hoeft u niet meer naar de afvoer te kijken en in ruil daarvoor terug heeft u extra opbergruimte in een vaak al kleine ruimte. Heeft u liever uw spullen wat hoger staan? Gebruik dan de ruimte in de wastafel onderkast om schoonmaakmiddelen en extra producten (nieuwe tandenborstels) neer te zetten. U moet deze producten toch ergens laten, waarom niet op een plek waar u niet dagelijks bij hoeft! Dit heeft als gevolg dat u uw essentiële artikelen makkelijker bij de hand heeft, wat het ochtendritueel weer relaxter maakt! Onze wastafel onderkasten komen in veel verschillende afmetingen in materialen waardoor u altijd een onderkast kan vinden die past bij uw interieur.

Service

Het vinden van een passende wastafelonderkast is vaak lastig. Door het brede assortiment van Sanitairkamer.nl is de kans dat het product voor u er toch tussen zit. Mocht u het niet kunnen vinden dan staan onze specialisten voor u klaar.

Bel ons voor advies! Met jarenlange ervaring kunnen we samen met u vast de perfecte wastafel onderkast voor u vinden. Naast bellen kunt u ook een afspraak maken voor onze showroom in Harderwijk. Hier kunt u al onze producten bewonderen en sparren met specialisten over de invulling van uw droombadkamer. Sanitairkamer.nl biedt scherpe prijzen doordat we groot inkopen bij onze leveranciers. De producten die wij u leveren zijn van hoge kwaliteit en getest op jarenlang gebruik.