Badkamerspiegel nodig? We helpen je met het vinden van de perfecte!

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is er op zoek naar de mooiste badkamerspiegel van het land? Een badkamer is natuurlijk niet af zonder spiegel. Wie heeft er nou een badkamer zonder spiegel tegenwoordig?! 's Ochtends met het hele gezin voor de spiegel voordat de kids naar school gaan. Dan is een grote spiegel natuurlijk een pré. Gelukkig heb je badkamerspiegels in alle vormen en maten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan gauw verder.
 
Wat doet een badkamerspiegel voor jouw badkamer?
Spiegels geven optisch meer ruimte aan jouw huis. Je bent vast wel eens tegen een spiegel aangelopen, omdat je dacht dat er meer achter was, geef maar toe... Ook is een spiegel onmisbaar: even snel in de badkamerspiegel kijken, even in de gangspiege kijken, een check hier en daar. Wie herkent het niet? Een badkamerspiegel is de finishing touch om jouw badkamer helemaal af te maken. Er zijn verschillende vormen en maten dus er is genoeg keuze hierin. Benieuwd geworden naar ons assortiment badkamerspiegels? Scroll dan door voor een dosis inspiratie.
 

NEEM EEN KIJKJE IN ONZE COLLECTIE BADKAMERSPIEGELS

 
 

INSPIRATIE! | BADKAMERSPIEGELS

Een badkamerspiegel heb je in verschillende vormen en maten. Je hebt spiegels met verlichting, rechthoekige spiegels, ronde spiegels, passpiegels of scheerspiegels. Daarnaast heb je ook spiegelkasten en spiegels met de rand in verschillende kleuren. Denk bijvoorbeeld aan gouden spiegels of zwarte spiegels. Deze passen perfect in de huidige interieurtrends! Wist jij dat er tegenwoordig in veel badkamer spiegels spiegelverwarming zit? Je kunt de spiegelverwarming natuurlijk ook los kopen. Zo beslaat jouw spiegel niet. Dat is nog eens handig!
 
Tijd om eens de mogelijkheden aan jullie te laten zien! Welke badkamerspiegel is jouw favoriet?
 
|     |     |
 
|     |     |
 
 
Benieuwd naar de andere opties met een badkamer spiegel? Neem een kijkje op onze Pinterest of kom langs in de showrooms. Hier staan onze collega's klaar om jou te helpen met het uitzoeken van jouw perfecte badkamer spiegel!

POPULAIRE BADKAMERSPIEGELS