Badkamer accessoires

Bij het inrichten van een badkamer denken de meeste mensen aan een bad en/of douche, een wastafel met meubel en een spiegel. Heel veel accessoires worden hierbij vergeten.


Badkamer Accessoires | Scheerspiegel

Scheerspiegel/Make-upspiegel

Het fijnste van veel hotels is dat ze zo’n prachtige vergrotende spiegel hebben compleet met verlichting. Voor vrouwen zijn deze spiegels heel fijn omdat ze hiermee hun make-up perfect op kan doen. Voor mannen is het een goede spiegel voor tijdens het scheren. Hiermee ziet u het gelijk als u een paar haren heeft gemist.


Badkamer Accessoires | Dividers

Dividers

Als u kiest voor een groot badkamermeubel dan heeft u zeeën aan ruimte. Dat is heel fijn maar het kan er ook voor zorgen dat u binnen de kortste keren een chaos heeft in uw lades. Koop daarom een paar dividers om de spullen van u, uw kinderen en uw partner te scheiden. Daarnaast kunt u uw extra voorraad ook opbergen. In de ochtend heeft u dan niet langer last van een zoektocht naar uw parfum en andere toiletartikelen.


 

Haakjes

Opbergmogelijkheden voor natte handdoeken beperken zich vaak tot de radiator. Met een groot gezin is het fijn om ook wat haakjes aan de badkamerdeur te bevestigen. Hierdoor kunnen alle handdoeken snel opdragen, wat de kans op een vochtgeur verkleint. Daarnaast zijn de haakjes ook uitermate geschikt voor het ophangen van ochtendjassen.

Veiligheid

In huishoudens met ouderen of met jonge kinderen is het belangrijk dat u let op de veiligheid van de badruimte. Badmatten in de douche met zuignappen en een anti-slip mat zorgen er voor dat glij-gevaar wordt beperkt. Daarnaast kan er nog gekozen worden voor een speciale antislip laag op de vloertegels en wandtegels in de douche. Met een stel badgrepen maakt u uw badkamer helemaal af en is het een veiligere omgeving.


Badkamer Accessoires - Verlichting

Licht

Goede verlichting zorgt voor sfeer. Het zorgt ervoor dat de ruimte groter lijkt. Veel mensen vergeten vaak dat licht zo’n groot onderdeel is een interieur. Kies daarom niet voor een lamp maar veel verschillende spots die u kunt dimmen. Zo kunt u genieten van een ontspannen bad met gedimd licht. Maar ook lekker wakker worden in de ochtend met feller licht.

---

Meer inspiratie opdoen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!