• Gratis verzending vanaf €100,-

    Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

    • - Via pakketdienst;
    • - Via onze eigen chauffeurs;
    • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • - Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

  • 8.9 op feedbackcompany
    Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
  • 30 dagen retourneren
    Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
  • 7 showrooms
    Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Kom heerlijk tot rust in jouw hotel chique badkamer

Wat is 't allerleukste aan het slapen in een hotel? Wat ons betreft is dat het openen van de deur naar de luxe badkamer! In een hotel chique badkamer ervaar jij het hotelgevoel maar dan gewoon bij jou thuis. Hoe je zo'n hotel chique badkamer zelf maakt? Dat gaan we je natuurlijk haarfijn laten zien en uitleggen.

Hotel Chique Badkamer

Hoe ziet een hotel chique badkamer er eigenlijk uit?

Een hotel chique badkamer heeft de looks van een design badkamer en herken je aan duurzame materialen, een minimalistisch design en luxe items zoals een heerlijk ligbad of grote inloopdouche. Fan van witte tegels? Die vind je niet heel vaak terug in een hotel chic badkamer. In een hotel chique badkamer ontbreekt het vaak aan daglicht en in combinatie met grijze of donkere tegels voelt deze ruimte al snel gezellig aan. Luxe items mogen niet ontbreken, daarom is een hotel chique badkamer niet compleet als er geen inbouw regendouche of luxe jacuzzi, spiegel met spiegelverwarming en verlichting, inbouwspots en prachtige natuursteen(look) tegels in zitten. Benieuwd hoe je deze mooie badkamer zelf maakt? Lees dan verder.

       

Zo maak je je eigen hotel badkamer

Begin natuurlijk bij het opdoen van inspiratie. Wat vind je mooi en wat moet absoluut terugkomen in jouw hotel badkamer? Ga je voor een lichte óf donkere badkamer, voor kranen met een kleurtje of juist een designlook met chroom en ga je voor grote rustige tegels of mag een accentmuur met opvallende tegels niet ontbreken? Maak een moodboard of een wensenlijstje en verzamel je favoriete items. Kijk naar de huidige indeling van je badkamer en bedenk wat de gewenste badkamerindeling moet worden. Tip: de afvoer van je toilet kan niet altijd verplaatst worden, houd deze daarom op en rond de huidige plek. Voor meer tips verwijzen we je graag naar onze blog over de badkamer renoveren en wat daar allemaal bij komt kijken.

Moodboard badkamer


Voorbeelden van een hotel chique badkamer

Klaar voor wat inspiratie? We hebben de mooiste hotel chique badkamers voor je verzameld in verschillende stijlen. Net als in elke stijl heb je binnen die stijl natuurlijk ook nog verschillende invloeden. Zo kan een hotel chique badkamer ook industriële elementen hebben, kan deze juist meer wat weg hebben van een design badkamer óf zijn er juist retrovibes te spotten. Kijk mee & doe vooral lekker veel badkamer ideeën op!

Warm en gezellig in deze hotel chique badkamers met hout

Mag een badkamer van jou wel lekker gezellig zijn? Gebruik hout! Houtlook tegels, houten badkamermeubel of wastafelplank geven veel warmte aan de ruimte waardoor 't direct een stukje gezelliger oogt. Dim de lichten & genieten maar van jouw hotel chic badkamer!

              

De klassieke kant van deze hotel chic badkamers

In deze hotel chique badkamers gaan we de klassieke kant op. Gouden kranen, marmer en sierlijke details? Dat moet de klassieke badkamer zijn! In een klassieke badkamer gaan we voor een hotel chic badkamer waarin onze koning en koningin zich helemaal thuisvoelen!

         Hotel badkamer

Marmer, gouden kranen en luxe materialen, die horen helemaal thuis in de klassieke hotel chic badkamer. Combineer marmeren tegels met gouden elementen voor een klassieke touch óf met zwarte kranen voor een stoerdere uitstraling.

              

Terug in de tijd in deze retro hotel badkamers

Back to... 2022? Een retro badkamer in hotelstijl is dé badkamertrend van dit jaar. En we snappen 't! In de retro hotel badkamer vind je (half)ronde vormen terug en nostalgische printjes voor een echte retrolook. Wat vind jij van deze trend?

       

Een vintage tintje in jouw hotel chic badkamer

Ietwat landelijk en robuuste details, ja we hebben 't over de hotel chique badkamer met een vintage uitstraling. In een vintage badkamer hoeft het echt niet zo strak allemaal. Tierlantijntjes, leuke accessoires en prullaria horen thuis in de vintage badkamer en maken deze hotel sjiek badkamer helemaal compleet.

       

De hotel chique badkamer met industriële details

Heb je liever een wat stoerder tintje? Ga in jouw hotel chic badkamer dan voor zwarte stalen accenten. Zwarte kranen, een douchewand of -cabine met een zwart frame, voor een zwarte handdoekhouder en voor een zwarte spiegel met verlichting voor een industriële look!

       

Moderne design look in deze hotel chique badkamers

In een design badkamer mag het allemaal lekker modern en luxe! Van strakke vormen, gave verlichte spiegels en minimalistische designs. Spot je die in een badkamer hotel stijl? Dan heb je zéker te maken met een moderne badkamer.

              

En, lekker veel inspiratie opgedaan?

Nu je deze inspiratie hebt gezien weet je hopelijk welke kant je een beetje op wil met je eigen hotel badkamer. Welke stijl sprak je 't meest aan? Mocht je er nou nog niet helemaal over uit zijn, dan denken we graag met je mee. Meld je aan voor onze nieuwsbrief, neem contact met ons op of kom langs in een van onze showrooms en we helpen je aan jouw hotel chique badkamer!

 


16 december 2021