• Gratis verzending vanaf €100,-

    Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

    • - Via pakketdienst;
    • - Via onze eigen chauffeurs;
    • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • - Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

  • 8.9 op feedbackcompany
    Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
  • 30 dagen retourneren
    Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
  • 7 showrooms
    Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

12x toffe badkamer ideeën om helemaal bij weg te dromen!

Alle badkamer ideeën verzamelen! Heerlijk aan ’t wegdromen bij een nieuwe badkamer of ben je al druk met het voorbereiden van de badkamerrenovatie? Tijd om badkamer ideeen op te doen! We geven je talloze voorbeelden zodat jij elke dag met een heerlijk gevoel de badkamer in- én uitloopt.

Badkamer ideeën - Gezelligheid kent geen tijd

Tegenwoordig mag ’t wel wat kleurrijker én het is echt niet gek dat Marokkaanse of Portugese tegels stiekem op je wishlist staan. Vrolijke prints, kleurrijke tegels of verf in jouw badkamer zonder tegels een gestucte muur in een leuk kleurtje!

Badkamer ideeen  |  

Bekijk de wandtegel Artisan, onze waskommen, wastafelkranen

Kleurrijke badkamer voorbeelden toch? Vind je het nou heftig om een hele wand te betegelen met gekleurde tegels? Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld alleen de achterwand van de douche te voorzien van kleur of zoals op de foto hieronder voor een halve muur!

|      |

Bekijk ons assortiment wandtegels, vrijstaande baden, regendouches, douchewanden

|

Je badkamer wat meer kleur & sfeer geven? Vergeet de badkamer niet over te slaan en plaats een paar grote planten! Staat gezellig, levendig én zuivert gelijk de lucht.

Badkamer ideeën - Alle interieurtrends verzamelen!

Hexagontegels, visgraattegels, marmer, gouden kranen of al het sanitair juist matzwart: we hebben het over dé badkamertrends van dit moment!

|      |

Bekijk ons assortiment marmer tegels, gouden kranen, gouden douches & gouden spiegels

Ga met de combinatie van marmer en goud voor een klassieke, luxe en stijlvolle badkamerlook! Of creëer je eigen wellness badkamer met een luxe bubbelbad, grote inloopdouche en als je een grote badkamer hebt dan is een sauna een mooie toevoeging voor de ultieme wellnesservaring!

Bekijk ons Mueller Libero bad, marmer tegel, hexagon tegel, radiator, koperen badkraan, koperen wastafelkraan & waskom

Tevreden klant Sander pakte helemaal uit in z’n nieuwe huis met een badkamer vól interieurtrends. Lijkt 't niet net een hotel badkamer?

Hoeveel trends spot jij?

|      |

Bekijk alles uit onze Saniclear Nero collectie met zwart sanitair

Prachtige badkamer ideeen voor een liefhebber van een donkere badkamer! Benieuwd hoe je zwart het beste kunt combineren of verwerken in je interieur? Lees & bekijk onze blog over een zwart toilet!

Badkamer ideeen – Opruimwoede

Net zoals in je slaapkamer, heb je in de badkamer plek nodig om spullen op te bergen. Staat je badkamermeubel vol met losse toiletspullen, dan oogt de badkamer gelijk een stuk rommeliger. Mocht je alles snel bij de hand willen hebben, dan is daar natuurlijk niks mis mee. Heb je het toch liever wat opgeruimder, dan kun je op verschillende manier je spulletjes opbergen. Houd daarom in je badkamer indeling Heb je een kleine badkamer en wil je de ruimte groter laten lijken? Ga dan voor zwevende badkamermeubels. Vaak zijn badkamermeubels te verkrijgen in een set met daarin een wastafel & kolomkast. Extra opbergruimte én de kasten zijn ook nog eens in dezelfde stijl. Ideaal! In deze set zit ook nog een spiegelkast waar je spullen in op kunt bergen, over extra ruimte gesproken ;-).

Badkamer ideeen

Heb je niet genoeg aan de opbergruimte in je badkamermeubel én ben je je badkamer aan het verbouwen? Prachtig om dan toch nog ergens een nis te verwerken! Dit kan boven je toilet zijn, in de douchewand of als je ergens nog loze ruimte hebt die je goed kunt gebruiken (zoals hieronder). Hopelijk heb je lekker veel badkamer ideeen op kunnen doen. Mocht je nog meer badkamer ideeën willen opdoen, bekijk onze blog met nog meer badkamerinspiratie, bezoek onze showrooms, Instagram- of Pinterestpagina óf meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de nieuwste producten en leuke acties!


 

Meer inspiratie opdoen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!

 

2 september 2020