• Gratis verzending vanaf €100,-

    Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

    • - Via pakketdienst;
    • - Via onze eigen chauffeurs;
    • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • - Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

  • 8.9 op feedbackcompany
    Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
  • 30 dagen retourneren
    Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
  • 7 showrooms
    Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

11x badkamerplanten die ’t goed doen in jouw badkamer

Badkamer planten

Planten in de badkamer? Die mogen natuurlijk niet ontbreken in jouw botanische badkamer of Urban Jungle! Maar niet elke plant is handig om in de badkamer te plaatsen. In je badkamer is de luchtvochtigheid natuurlijk erg hoog én heb je niet altijd daglicht voor je planten om te kunnen overleven. We hebben de sterkste badkamer planten voor je verzameld en op een rijtje gezet!

 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Beautylab - Beautyblog (@serenaverbon)

 

Deze planten zijn de beste match met jouw badkamer

Er zijn een aantal belangrijke zaken waar je aan moet denken wanneer je jouw badkamerplant uitkiest. Houd rekening dat je badkamer plant kan tegen een hogere temperatuur, een hoge luchtvochtigheid en vaak weinig daglicht.

Veel planten zijn geschikt voor de badkamer, kijk goed naar wat jouw type plant nodig heeft en naar de hoeveelheid licht in je badkamer. Dat is essentieel! Toch zijn er planten in de badkamer die een mooie match zijn met deze vochtige omstandigheden. Deze planten in de badkamer zijn per-fect:

  • Graslelie (Chlorophytum) – veel licht, erg dorstig
  • Varens – veel licht, erg dorstig
  • Alocasia – veel licht, erg dorstig
  • Lepelplant – veel licht, erg dorstig
  • Bananenplanten – veel zonlicht, erg dorstig
  • Luchtplanten – veel licht, niet zo dorstig
  • Philodendron – medium licht, medium dorstig
  • Aloë Vera – medium licht, niet zo dorstig
  • Calathea – weinig licht, medium dorstig
  • Zamioculcas – weinig licht, niet zo dorstig
  • Sanseveria – weinig licht, niet zo dorstig


Planten voor in de badkamer

Planten in een badkamer zonder licht, welke zijn geschikt?

We hebben slecht nieuws. Geen enkele plant, behalve de kunstplant, kan overleven in een ruimte zonder daglicht. Daglicht is namelijk nodig voor het kunnen overleven van je planten. Wil je toch planten in de badkamer en niet te veel bezig willen zijn met de plant, dan kom je toch echt uit op een kunstplant.

 

 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mariel Valley (@wonenmetmariel)

 

Tips voor de verzorging van jouw badkamerplanten

Heb je jouw favoriete plant uitgekozen, dan kunnen we ’t niet laten om je nog wat tips mee te geven.

Geef je badkamerplant niet te veel water

De belangrijkste tip voor planten in de badkamer is: geef je badkamer plant niet te veel water. Gezien de hoge luchtvochtigheid in de ruimte bevochtigt jouw nieuwe aanwinst zichzelf al voor een deel. Het kan dus zijn dat je planten die niet zo dorstig zijn dus maar maandelijks een beetje water nodig hebben.

Planten badkamer

Check hoeveel licht jouw badkamer plant nodig heeft

De behoeften van je plant gaan natuurlijk voor op alles. Weet daarom van elke plant in je badkamer precies welke eigenschappen deze heeft. Een plant die veel licht nodig heeft, zet je daarom in de buurt van je raam. De planten die minder licht nodig hebben kunnen wat verder weg in je badkamer geplaatst worden.

Vergeet de potgrond van je badkamerplant niet te checken

In je badkamer is ’t nou eenmaal vochtig. Daarom is goede ventilatie van de ruimte key. Zo ook voor de potgrond van je badkamerplanten, want die heeft in vochtige ruimtes extra de neiging om te schimmelen. Schep de schimmel voorzichtig uit je plant of meng wat gemalen kaneel met het water dat je gebruikt om je planten water te geven. Dat gaat schimmel tegen op de toplaag van je potgrond en is natuurlijk niet schadelijk voor je badkamerplant.

Badkamer planten zonder licht

Welke van deze badkamer planten gaat ’t worden?

We hopen dat je inmiddels de perfecte planten voor in je badkamer hebt gevonden en je op pad kunt naar het tuincentrum. We zijn benieuwd welke badkamerplanten straks in jouw badkamer staan te shinen!

 

6 april 2022