• Gratis verzending vanaf €100,-

    Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

    • - Via pakketdienst;
    • - Via onze eigen chauffeurs;
    • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • - Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

  • 8.9 op feedbackcompany
    Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
  • 30 dagen retourneren
    Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
  • 7 showrooms
    Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Minimalistisch & strak, zo'n badkamer zonder tegels!

Kan jouw interieur niet strak & modern genoeg zijn? Dan vind je vast de trend van de badkamer zonder tegels heel prettig om te zien. Tegenwoordig wordt er steeds meer gekozen voor badkamers zonder tegels. Of in ieder geval om de wanden in de badkamer (deels) tegelvrij te houden. Benieuwd naar de voor-, nadelen & voorbeelden? Scrollen maar voor de mooiste badkamer voorbeelden!

Badkamer zonder tegels

Voordelen van een badkamer zonder tegels

Een badkamer zonder tegels geeft misschien wel het meest strakke resultaat wanneer je van strakke en moderne badkamers houdt. Het maakt de ruimte optisch groter (bij een lichte kleur) en je wanden worden niet onderbroken door voegen (zoals met tegels). Welke je dus ook niet schoon hoeft te houden (win-win!). In de badkamerwinkel sla jij met je badkamer zonder tegels de afdelingen vloertegels en wandtegels over en houd je tijd en geld over voor het uitzoeken van de details (de tofste regendouche bijvoorbeeld?). Benieuwd met welke kosten je allemaal rekening moet houden? Lees dan ook onze blog over de belangrijkste badkamer kosten.

Badkamer zonder tegels

Nadelen van een badkamer zonder tegels

Natuurlijk zitten er ook nadelen aan badkamers zonder tegels. Tegels (met voegen) maken je wanden waterdicht, daarom is de badkamer ook de plek waar je tegels het meest terugziet. Ga je dus voor een badkamer zonder tegels en wil je jouw wanden voorzien van stucwerk of bijvoorbeeld beton ciré? Zorg er dan voor dat de wanden achteraf met een goede waterdichte coating nabehandeld worden of kies voor een badkamerbestendige verf. Schimmel of vocht op de muren is het laatste wat je wilt natuurlijk en levert op de lange termijn grote problemen op en zelfs gezondheidsproblemen. Heb je dus een badkamer die lang vochtig blijft? Dan is het misschien toch een beter idee om voor tegels te gaan. Een ander nadeel: werk je met tegels dan heb je ontzettend veel stijlopties die je met een badkamer zonder tegels niet hebt. Met kleur, patronen & vorm creëer je ontzettend veel karakter en maak je jouw nieuwe badkamer helemaal eigen! Ga je toch het allerliefst voor de strakst mogelijke look? Dan is ons advies: ga in de doucheruimte voor zo groot mogelijke tegels (minder voegen, yes!) en kies voor een matchende voegkleur. Zo creëer je je eigen betonlook wand. Dan kun je in de rest van je badkamer, mits je goede mechanische ventilatie hebt, kiezen voor stucwerk of beton ciré, bijvoorbeeld achter het badkamermeubel. En een tegelvloer (zoals hieronder) in combinatie met gladde muren kan heel stijlvol zijn!

Badkamer zonder tegels

Voorbeelden van badkamers zonder tegels

Helemaal wit, een industriële betonlook badkamer, een toffe terrazzolook of de rust & balans van een Scandinavische badkamer? In onderstaande badkamers zonder tegels zie je verschillende type badkamers zonder tegels. Welke is jouw favoriet?

             

Maak de strakke look af met toffe zwarte kranen of trek de aandacht met een gouden of koperen kraan. Wil je het hele strakke iets meer in balans brengen of juist wat warmte toevoegen aan je grijze badkamer? Voeg her en der wat planten toe voor een bohemian look óf combineer je badkamer met een eiken badkamermeubel of wandplank voor wat warmte!

              

Wat vind je van deze badkamers zonder tegels?

Ben je helemaal fan van de strakke look van een badkamer zonder tegels of denk je er liever tóch nog even over na? Mocht je helemaal vastlopen dan helpen we je graag. We kunnen je wat opties voorleggen die je verder op weg helpen of een vrijblijvende tekening voor je maken. Maar nog even terug naar dit artikel. Van alle opties die je hierboven hebt gezien, welke badkamer zonder tegels is jouw favoriet?


 

Meer inspiratie opdoen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!

 

5 januari 2021