• Gratis verzending vanaf €100,-

    Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

    • - Via pakketdienst;
    • - Via onze eigen chauffeurs;
    • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • - Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

  • 8.9 op feedbackcompany
    Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
  • 30 dagen retourneren
    Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
  • 7 showrooms
    Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Badkamers in Brocante Stijl

Brocante is een stijl die veel voorkomt maar mensen weten niet precies wat de stijl inhoudt. Het woord “brocante” komt uit het Frans en betekent tweedehands of curiosa. Dit roept bij veel mensen negatieve reacties op maar brocante is juist een hele mooi rustieke en landelijke stijl. Brocante badkameraccessoires zijn vaak tweedehands of vintage. Ze hebben een verweerde look door de jaren gebruik door vorige eigenaars en vaak ook aan tentoonstelling aan de elementen.

Brocante 2

Dankzij de populariteit van de brocante stijl zijn er ook merken die juist alleen maar producten maken die eruit zien alsof ze oud zijn. Speciaal bedoeld voor mensen die geen tijd hebben om uren te zoeken op marktjes. Deze stijl wordt ook wel “nieuwe brocante” genoemd. Bij nieuw brocante producten heb je wel de mooie buitenkant maar heb je niet te maken met gebreken door ouderdom. Zeker voor mensen die niet zulke doe het zelvers zijn een uitkomst! Het gevoel van brocante wordt makkelijk gecreëerd door het gebruik van mooie wat donkerdere hout soorten. Gebruik bijvoorbeeld houten plankjes om toiletartikelen op te zetten of kies voor een badkamermeubel dat gemaakt is van donker hout. De Brocante stijl in de badkamer brengen is ook een kwestie van innovatief gebruik maken van oude voorwerken. Zo kunnen kunnen oude emaille wasteilen gebruikt worden als waskommen. Installeer de wasteilen op een prachtig stenen of houten wastafelblad.

Nummer 1

Vrijstaande baden zijn weer helemaal in. Als u de ruimte heeft is er niets dat meer luxe uitstraalt dan een mooi vrijstaand bad. Voor een bad in de brocante stijl kiest u een bad met mooie poten. Decoratieve badpoten geven uw bad net dat beetje meer uitstraling. Veel brocante voorwerpen gemaakt van hout of die een mooie afgebladderde verf look hebben moeten behandeld worden voordat ze in de badkamer geplaatst kunnen worden. Houten voorwerpen kunt u opschuren en voorzien van hardhout olie of waxolie. Een paar lagen van deze olie zorgen voor een dichte laklaag die ervoor zorgen dat vocht het hout niet aantast. Om badkamermeubels in top conditie te houden raden we aan om elk jaar of elke twee jaar de behandeling met olie te herhalen. Daarnaast zorgt een vernis laag op meubels met afbladderende verf voor het verder afbladderen van de verf. Vocht kan onder de verf gaan zitten waardoor het afbladderingsproces sneller gaat. Brocante badkamerartikelen zijn prachtig, maar elke dag verf stukjes tegenkomen op uw badmat is onhandig! We hopen dat u wat inspiratie heeft opgedaan over de brocante stijl in badkamers. Heel veel plezier met het inrichten van uw badkamers. Vragen over Sanitairkamer of over onze producten? Onze klantenservice helpt u graag!


 

Meer inspiratie opdoen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!

 

2 mei 2017
Gepost in: INSPIRATIE