• Gratis verzending vanaf €100,-

    Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

    • - Via pakketdienst;
    • - Via onze eigen chauffeurs;
    • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • - Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

  • 8.9 op feedbackcompany
    Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
  • 30 dagen retourneren
    Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
  • 7 showrooms
    Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

De grootste badkamertrends van 2022, dit zijn ze!

Benieuwd naar dé badkamertrends van 2022? No worries, wij houden de hipste badkamertrends nauwlettend in de gaten en hebben deze vervolgens netjes voor jou en met lekker veel badkamer ideeën onder elkaar gezet. Ga jij voor strak ton sur ton? Kom jij tot rust in een wellness badkamer of is die toffe retrostijl echt iets voor jou? We showen je graag dé badkamertrends van 2022!

Badkamertrends 2022

Badkamertrend 1 – Lekker in de toon vallen met ton sur ton

Ton sur wát? Ton sur ton betekent dat je kiest voor een basiskleur en die in verschillende tinten toepast in je huis of badkamer. Een gestukte muur in een lichtbeige kleur, witte oud Hollandse tegels en een badkamermeubel in een tint donkerder dan de muur. Sterke contrasten zijn in deze badkamerstijl niet welkom, rust en balans wel!


              

Ton sur ton, hoe pak je dat nou aan? Je begint bij het kiezen van de basiskleur voor de wanden en zoekt daar meerdere tinten van bij elkaar uit dezelfde kleurfamilie (tip: scoor een kleurenwaaier in de bouwmarkt die je bij je meubels kunt houden). Vaak is dit een beigetint, maar dit kan natuurlijk met alle kleuren (ja zelfs met groen of roze! Als je maar binnen de kleurfamilie blijft.). Maak je beige badkamer af met een mooi design badkamermeubel of juist een mooi houten badmeubel,

Badkamertrend 2 – Wegzwijmelen bij mediterraanse invloeden

Voor mediterrane invloeden hoef je echt niet meer het vliegtuig in richting het Middellandse Zeegebied. Stijlvolle gekleurde Marokkaanse tegels, gouden kranen, een prachtige palm voor thuis, halfronde spiegels en nisjes. Een kleurrijke badkamer dus. Daar hoef je niet meer van weg!

              

In een mediterrane of Marokkaanse badkamer kun je voor subtiele mediterrane invloeden gaan of all out gaan met gekleurde visschub- of hexagon tegels. Net hoe sterk jij voor het effect wil gaan.

       

Populair in de mediterrane badkamer

€ 814,00
Levertijd: 2 weken
€ 66,55
Levertijd: 2 weken
Erg populair
5+ kleuren
5 jaar garantie
€ 149,00
Je bespaart 30%
Levertijd: vandaag besteld, maandag in huis


Badkamertrend 3 – Terug in de tijd met de retro badkamer

Waar de retrotrend vorig jaar al een groot aandeel had, komt deze dit jaar nog meer terug. Toffe pastelkleuren, colorblocking, terrazzo tegels, en een ovale of asymmetrische spiegel horen zeker thuis in de retro badkamer. De retro badkamer heeft ook wel wat weg van de Scandinavische badkamer. Mocht je de retro badkamer wat te heftig vinden dan weten we zeker dat je die badkamerstijl geweldig gaat vinden.

              

Deze items horen echt thuis in een retro badkamer

Spiegelverwarming
Dimbare verlichting
Spatwaterdicht
€ 299,00
Je bespaart 34%
Levertijd: vandaag besteld, maandag in huis
€ 1.192,85
Levertijd: 6 weken
€ 63,71
Levertijd: verwacht week 12
ColdStart technologie
Verschillende kleuren en hendels
5 jaar garantie
€ 347,29
Je bespaart 12%
Levertijd: Vandaag besteld, woensdag in huis

Badkamertrend 4 – Mixen maar! Combi van stucwerk en tegels

Een grote trend van dit moment is een combinatie van stucwerk en tegels. Waar je vroeger voornamelijk tegels op de hele wand zag, wordt er tegenwoordig vaak gekozen voor een combinatie van tegels en een witgeverfd of een gekleurd stuk erboven. Stijlvol en praktisch!


       

Het grote voordeel van een badkamer of toilet met half stucwerk en half tegelwerk is dat je het stucwerk natuurlijk gemakkelijk kan verven en daardoor veel gemakkelijker van stijl kunt veranderen. Ideaal!

Badkamertrend 5 – Kom helemaal tot rust in je wellness badkamer

Heerlijk zo’n wellness badkamer. In ons drukke leven kunnen we wel wat rust en ontspanning gebruiken. Daarom draait het in jouw wellness badkamer helemaal om tot rust komen en lijkt het net alsof je in een wellnesscentrum loopt. Win-win!

Badkamertrends

In zo'n wellness badkamer kun je natuurlijk alle kanten op. Maar flink aanwezig zijn wel houttinten en als je er echt een urban jungle van wilt maken dan zijn planten ook onmisbaar! Maak jouw luxe badkamer compleet met een heerlijk groot vrijstaand bad, een grote inloopdouche met inbouwdouche én met een sauna en/of zonnedouche als wellness-touch!

              

Badkamertrend 6 – Combineer niet 1 of 2, maar 3 tegels

De tijd van één soort tegel voor de vloer en wand is voorbij. In deze badkamertrend ga je sowieso voor verschillende wand- en vloertegels én ga je voor nog een ander tegel op een accentmuur (of bijvoorbeeld in een inbouwnisje). Houd het bij maximaal 3 tegels, ga voor 2 wat grotere tegels en kies voor 1 accenttegel op een klein gedeelte van een wand om de balans te houden. Hallo Pinterest badkamer!

       

Badkamertrend 7 – Badkamer van de toekomst

En natuurlijk als laatste badkamertrend de badkamer van de toekomst. In deze design badkamer van de toekomst staat de smart badkamer centraal. Douches die te bedienen zijn via een touchscreen, lampjes die ’s nachts op 30% sterkte aanspringen en te bedienen zijn via een app, spiegels met een radiofunctie en USB-poorten om je telefoon op te kunnen laden.

Smart douche

Badkamertrend 8 – En dit blijven we ook terugzien...

Natuurlijk gaan in 2022 niet alle badkamertrends van 2021 verloren. Dat loopt altijd nog wel een beetje door. Een warme houtkleur in je moderne of landelijke badkamer is nog steeds ontzettend populair en zo blijven gekleurde kranen zoals zwart, goud én koper onmisbaar in de moderne badkamer. En ga je liever voor een stoere look? Wees gerust: de industriële badkamer en betonlook badkamer zijn nog steeds even hip!


 

Meer inspiratie opdoen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!

 


 

Veelgestelde vragen over badkamertrends

Wat zijn de badkamertrends van 2022?

In 2022 staat kleur centraal! Van een badkamer in de kleuren van een beige kleurenwaaier (ton sur ton, all the way!) tot een vrolijke pastelkleur in een retro badkamer. Combineer niet 1, niet 2 maar 3 tegels met elkaar voor een lekker speels effect en bouw jouw badkamer om tot een mediterraans paleisje. En wil je écht een lekker ontspannen plekje in huis? Maak van jouw badkamer een heerlijke wellness badkamer. Benieuwd naar onze 7 badkamertrends mét voorbeelden? Lees dan vooral onze blog
 

Raak je snel uitgekeken op een badkamertrend?

Dat verschilt natuurlijk per persoon, maar de meeste badkamertrends blijven echt jaren hangen! Gelukkig kun je met een andere kraan of met een andere kleur badkameraccessoires al weer een hele look & feel creëren. Maar we zeggen toch altijd: ga op je eigen gevoel af. Wil jij iets bijzonders van je badkamer maken? Of voor lekker veel kleur gaan? Go for it! Tip: bang dat je badkamerstijl gaat vervelen? Ga dan voor een andere stijl in het toilet beneden. Zo gaat jouw badkamer- en toiletstijl niet vervelen.

Wat zie je het meest terug in de badkamers van nu?

Dat de retrotrend óveral terugkomt kunnen we niet meer ontkennen. Ook de badkamers geloven eraan! Uitnodigende ronde vormen, pastelkleurige wanden (verf of tegels) en toffe zwarte of gouden kranen maken jouw badkamer helemaal af. Daarnaast mag het allemaal wel lekker luxe en maak je van jouw badkamer een heuze wellness badkamer. Een heerlijk plekje om te ontspannen!
 

Wat zijn de badkamertrends van 2023?

Ha, we snappen dat je natuurlijk érg nieuwsgierig bent. Stay tuned! We zijn druk bezig met het in de gaten houden en het verzamelen van de allernieuwste trends. Kom volgend najaar terug voor de badkamertrends van 2023 en houd in de tussentijd onze social mediakanalen, nieuwsbrief en natuurlijk onze blog nauw in de gaten voor toffe inspiratie en de leukste acties!
30 november 2021