• Gratis verzending vanaf €100,-

    Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

    • - Via pakketdienst;
    • - Via onze eigen chauffeurs;
    • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • - Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

  • 8.9 op feedbackcompany
    Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
  • 30 dagen retourneren
    Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
  • 7 showrooms
    Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Badkamertrends 2024: Sanitairkamer heeft ze!

Ben je benieuwd naar de badkamertrends van 2024? Wij zijn voor je aan de slag gegaan en hebben alle koplopende trends voor je verzameld. Er zijn geliefde badkamerstijlen van het voorgaande jaar die vol enthousiasme worden meegenomen, maar nieuwe trendy invloeden zullen zeker niet ontbreken. En we geven je natuurlijk alle tips hoe je deze trends het beste kunt toepassen in je nieuwe badkamer of bij je renovatie. Wat je stijl of smaak ook is, we weten zeker dat je verliefd zult worden op de nieuwe kleuren, vormen en materialen die het nieuwe jaar gaat bieden.

Badkamertrend 1 - Japandi en Scandinavisch design

Home Spa wordt geïnspireerd door de samensmelting van Japandi en Scandinavisch design. Het voelt als een dagelijkse spa-ervaring, maar dan gewoon in je eigen badkamer, hoe mooi is dat? Het kleurenpalet van deze trend omarmt de natuurlijke tinten en beige in de badkamer, waardoor een kalme en rustige sfeer ontstaat. De focus in dit ontwerp ligt op kalmte, waar de boel lekker opgeruimd is en in balans houdt. Het gebruik van houtlook, in de stijl van Japandi en Scandinavisch design, brengt een heerlijk vleugje warmte en een dosis organische charme naar de kamer. In deze badkamer geldt het principe "minder is meer," waarbij de keuze van materialen en accessoires doelbewust en zorgvuldig is geselecteerd. Zonlicht wordt op een slimme manier binnen gelaten waardoor de ruimte oplicht en een open sfeertje krijgt, helemaal in lijn met het Scandinavische design.

Tips om toe te passen in je eigen badkamer:

  • Omarm de natuur met beige en natuurlijke tinten op muren en tegels.
  • Breng warmte binnen met houtlook elementen zoals planken of houtlook tegels.
  • Houd het simpel en opgeruimd met minimalistische accessoires.
  • Lees onze handige tips hoe je het echte wellness-gevoel creëert in jouw badkamer.

Badkamertrend 2 - Glamour in de badkamer

Duik in de badkamertrend Marble Melody, waar een gouden glans de tijdloze elegantie van marmer naar epische hoogten brengt! It's marble madness met een moderne twist! Deze trend mixt stijl, levendige kleuren, luxe texturen en fijne accenten die samenkomen tot een betoverende badkamer die je zintuigen prikkelt. Het gebruik van koper- en goudkleurige accenten voegt een vleugje luxe toe. Het heldere glas verheldert en versterkt, waardoor elke hoek van de badkamer schitterend is. Met de zachte pastelkleuren creëer je een kalme en verfijnde vibe in je badkamer, waardoor het verandert in een heerlijke plek van ultieme luxe!

Tips om toe te passen in je eigen badkamer:

Badkamertrend 3 - Breng nostalgie naar je badkamer

De trend Vintage Harmony is tot leven gekomen om die retrocharme naar de moderne badkamer te brengen. Een palet van levendig groen en terracotta tegels geeft een speels tintje aan de ruimte, terwijl gekleurde meubels een knipoog naar het verleden brengen en de ruimte verrijken. Beeld je in: een ovale spiegel, omringd door een koperen frame, dat de badkamer verrijkt met een subtiel vleugje nostalgische elegantie. Het voegt niet alleen stijl toe, maar brengt ook een frisse en tijdloze uitstraling in de ruimte. De wanden zijn bedekt met luxe marmer, waardoor een gevoel van tijdloze elegantie en verfijning ontstaat. De glanzende oppervlakken in de ruimte geven een subtiele touch van glamour. Slim gekozen verlichting zorgt voor een subtiele gloed in de badkamer, waardoor een heerlijk sfeertje ontstaat. Vintage Harmony combineert op een frisse en harmonieuze manier nostalgische elementen met eigentijds design, waardoor elke badkamer een tijdloze en levendige vibe krijgt.

Tips om toe te passen in je eigen badkamer:

  • Speel met levendige groene en terracotta tegels.
  • Breng vrolijkheid in met meubels en accessoires in speelse tinten.
  • Voeg een vleugje elegantie toe met luxe marmeren wanden.
  • Check voor meer inspiratie onze complete blog over de retro badkamer.

Badkamertrend 4 - Ruwe texturen en matte afwerking

De ruggengraat van Industrial Glam wordt gevormd door de stoere betonlook en donkere houten meubelen, waardoor jouw badkamer een aardse, moderne uitstraling krijgt. Beeld je in: stoere en ruige elementen die samenkomen voor een frisse visuele belevenis, waar elke hoek bruist van karakter en originaliteit. Voeg daar de matte keramische wastafel aan toe, die als het ware een vleugje verfijning in de mix werpt. En het resultaat? Een perfecte balans tussen stoer en elegant, waar ruige texturen van steen en hout samensmelten met de subtiele, matte afwerking van de wastafel. En ja, deze badkamer heeft heel wat weg van de industriële trend, maar laat dat typische metaal gewoon even achterwege. Voor wie dacht dat hout in de badkamer een no-go is, onthullen we alle redenen waarom het juist wel kan. Jouw badkamer krijgt een tijdloze esthetiek die niet alleen stoer, maar ook lekker verfijnd aanvoelt.

Tips om toe te passen in je eigen badkamer:

  • Kies voor stoere materialen zoals steen en houtlook tegels.
  • Voeg wat klasse toe met matte keramiek .
  • Combineer ruwe texturen met subtiele afwerkingen voor een design met pit.

Badkamertrend 5 - Imperfecte schoonheid in de badkamer

Met Wabi Sabi vier je de Japanse kunstvorm die de schoonheid van imperfectie omarmt. Deze badkamertrend straalt rust uit, omhuld in zachte aardetinten, steenrood, bruin, beige en vleugjes subtiel grijs. Ruig en ruw hout brengt een warme, natuurlijke vibe naar de badkamer, terwijl zachte kleurvariaties en subtiele texturen een gevoel van perfecte harmonie laten ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een massief eiken badkamermeubel of houten wastafelblad met een moderne opbouw wastafel. Hier komen ruwe materialen samen om de natuurlijke schoonheid van onvolmaaktheid te benadrukken, waardoor een serene en authentieke sfeer ontstaat, als een ode aan de kunst van het vinden van schoonheid in asymmetrie. De badkamer, doordrenkt met Wabi Sabi-vibes, is niet alleen trendy, maar ook een levensstijl. Het is een eerbetoon aan het genieten van eenvoud, de schoonheid van natuurlijke elementen, en de serene kracht van imperfectie.

Tips om toe te passen in je eigen badkamer:

  • Kies voor zachte aardetinten en natuurlijk, onbewerkt hout.
  • Creëer die authentieke Japanse sfeer door te spelen met bijvoorbeeld een asymmetrische spiegel.
  • Laat ruige materialen de charme van imperfectie volledig omarmen.

Vormen, kleuren en materialen

Zorg ervoor dat alle puzzelstukjes perfect in elkaar vallen bij het ontwerpen van jouw badkamer. Wat zijn de nieuwste trends op het gebied van vormen, kleuren en materialen voor het komende jaar? Wij hebben alles netjes voor je op een rijtje gezet!

  • Laat je creativiteit sprankelen met verschillende vormen – ga voor horizontaal, verticaal en diagonaal voor een speelse vibe!
  • Geef je ruimte een frisse uitstraling met natuurlijke kleuren als groen, terracotta, bruin, taupe, beige en een mix van wittinten.
  • Voeg een stukje glamour toe met coole grijstinten, diep zwart en opvallend koper voor een vleugje luxe.
  • Dompel jezelf onder in een wereld van texturen met materialen als marmer, leer, donker hout, verweerd metaal, gekleurd glas en trendy houtlook tegels.

Musthaves voor 2024

Ontdek de meest gewilde badkamer producten bij ons, de ultieme bestemming voor een sprankelende upgrade! Of je nu bezig bent met een renovatie of gewoon je badkamer wilt vernieuwen, deze must-haves zorgen voor een trendy en eigentijdse uitstraling.

Speciale prijs € 1.079,10 Reguliere prijs € 2.031,59
Yes! Je bespaart in totaal 47% op dit artikel Super deal
Levertijd: verwacht week 20
Touch bediening
Dimbaar
Spatwaterdicht (IP44)
Speciale prijs € 346,50 Reguliere prijs € 465,00
Yes! Je bespaart in totaal 25% op dit artikel Super deal
Levertijd: Vandaag besteld, zaterdag geleverd
Hippe kleur
Verkrijgbaar in 6 kleuren
5 jaar garantie
Speciale prijs € 143,09
Levertijd: Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Gemaakt van solid surface
Ultra dun
Speciale prijs € 224,09
Levertijd: Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Houtlook
Gerectificeerd
Speciale prijs € 77,71
Levertijd: 4 weken


 

Meer inspiratie opdoen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!

 


20 november 2023