• Gratis verzending vanaf €100,-

    Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

    • - Via pakketdienst;
    • - Via onze eigen chauffeurs;
    • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • - Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

  • 8.9 op feedbackcompany
    Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
  • 30 dagen retourneren
    Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
  • 7 showrooms
    Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Trend alert: de betonlook badkamer is ’t helemaal!

Fan van een betonlook badkamer? We geven je groot gelijk! Een betonlook badkamer is tegenwoordig een hele populaire optie en gaat perfect samen met de industriële badkamerstijl. Ga je ’t liefst all-in met een betonlook muur, betonlook vloer & zwart sanitair? Of wil je graag je eigen variatie van de betonlook badkamer maken? Alles is goed! Scroll even verder en we geven je volop badkamerinspiratie!

Betonlook badkamer

Waar combineer je betonlook mee?

Een betonlook badkamer kent verschillende gradaties. In gradatie 3, waarin je voor de maximale betonlook gaat. Alles zo strak mogelijk! Betonlook op de vloer en wand, vooral strakke vormen en stoere items en zwart sanitair. In gradatie 1 en 2 maak je meer een mix met een andere badkamerstijl of met jouw favoriete items. Hieronder nog even een samenvatting van veelgemaakte combinaties: Betonlook wordt vaak gecombineerd met:

  • Witte muren & wit plafond;
  • Strakke & hoekige vormen. Denk aan een stoere industriële spiegel, bad & wastafel;
  • Zwart sanitair zoals zwarte kranen, zwart toilet & zwarte douchecabine of juist in de kleur van verouderd ijzer (gunmetal);
  • Eikenhouten of houtlook badkamermeubel;
  • Toffe grote planten. Gezellig!

 

Betonlook badkamer

Gradatie 1: Badkamers met een betonlook vloer of betonlook accessoires

Spannend zo'n volledig grijze badkamer. Jij gaat liever voor een iets veiligere optie omdat je niet weet of je dit over een paar jaar ook nog mooi vindt. Badkamers gaan nou eenmaal lang mee. Niemand zegt dat je gelijk all-in moet en maar 1 badkamerstijl hoeft te gebruiken! Combineer je favoriete items, ga voor een stoere betonlook tegels op de vloer en misschien leuk om de betonlook vloer te combineren met een eiken(look) badkamermeubel? Ook mooi: trek de betonlook door in bijvoorbeeld een lamp en/of een plantenpot!

|        |        |

Gradatie 2: Badkamers met een betonlook muur, vloer & witte wanden

Toch iets meer betonlook laten terugkomen in je badkamer? Dan is het gaaf om de vloertegels door te trekken op de muur. Wist je dat de meeste vloertegels ook geschikt zijn voor op de muur? Zo creëer je automatisch een geheel in de ruimte én is de badkamer direct betonlookproof! Tip: tegel de vloer- en wandtegels dicht tegen elkaar aan (ga voor gerectificeerde tegels en een kleine grijze voeg) voor een extra betonlook effect!

Betonlook muur

We kunnen het begrijpen als je de betonlook badkamer op standje maximaal misschien wat te heftig of te grauw vindt. Wat we vaak zien is dat de vloertegels doorgetrokken worden op een accentmuur. Dit kan zijn achter het badkamermeubel, in de inloopdouche of bijvoorbeeld de wc. Houd de andere muren dan rustig en bedenk alvast of je meer richting de industriële stijl wil gaan of meer warme (eikentinten) toe wil voegen aan de ruimte.

|        |        |

Met of zonder tegels? Tegenwoordig zie je steeds vaker badkamer zonder tegels voorbijkomen, de wanden zijn dan afgewerkt met stucwerk of in het geval van een betonlook badkamer met beton ciré. Supergaaf! Maar check goed of je de ruimte goed kunt ventileren. Anders heb je in no time last van schimmelvorming en dat is zelfs gevaarlijk voor je gezondheid. Kun je je badkamer dus niet goed ventileren? Dan raden we je liever aan om safe te zitten en te gaan voor betonlook tegels. Een paar voordelen: je ziet wat je koopt (qua kleur & structuur), ze zijn voorzien wat een waterdichte coating, zijn gemakkelijk afneembaar en badkamer tegels beschermen de wanden het allerbeste tegen vocht!

Betonlook vloer

Gradatie 3: betonlook badkamer all the way

Een betonlook badkamer heeft vaak een strakke, stoere en minimalistische stijl en komt het meest overeen met een industriële badkamer. Wil je helemaal in de stijl blijven dan is kleur niet echt welkom. De kleuren die je in een betonlook badkamer terugziet zijn vooral grijs, zwart & wit. Grijze tegels, zwarte kranen en wit van de wastafel & het bad is het kleurenpalet die passen bij de betonlook badkamer.

|         |         |

Wat vind jij van een betonlook badkamer en stel je gaat je badkamer verbouwen, welke gradatie trekt jou ’t meest?

Zelf je betonlook badkamer samenstellen?

Welke van de betonlook badkamers hierboven is jouw favoriet? Stel je eigen badkamer samen met items uit onze webshop of kom eerst even een kijkje nemen in een van onze showrooms. Onze showroomtoppers helpen je graag!

Populaire keuzes voor jouw betonlook badkamer?

€ 53,20
Levertijd: 1 werkdag
Trendy
Verkrijgbaar in 6 kleuren
€ 599,00
Je bespaart 29%
Levertijd: Voor 23:59 besteld, morgen in huis
€ 116,99
Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 305,00
Levertijd: 2 weken

 

Meer inspiratie opdoen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!

 

5 juni 2020