• Gratis verzending vanaf €100,-

    Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

    • - Via pakketdienst;
    • - Via onze eigen chauffeurs;
    • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • - Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

  • 8.9 op feedbackcompany
    Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
  • 30 dagen retourneren
    Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
  • 7 showrooms
    Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

BADKAMER VOORBEELDEN

Badkamertrends 2024: Sanitairkamer heeft ze!

Ben je benieuwd naar de badkamertrends van 2024? Wij zijn voor je aan de slag gegaan en hebben alle koplopende trends voor je verzameld. Er zijn geliefde badkamerstijlen van het voorgaande jaar die vol enthousiasme worden meegenomen, maar nieuwe trendy invloeden zullen zeker niet ontbreken. En we geven je natuurlijk alle tips hoe je deze trends het beste kunt toepassen in je nieuwe badkamer of bij je renovatie. Wat je stijl of smaak ook is, we weten zeker dat je verliefd zult worden op de nieuwe kleuren, vormen en materialen die het nieuwe jaar gaat bieden.
20 november 2023

Inspiratie voor je kleurrijke badkamer

Durf jij te gaan voor kleur in de badkamer? De kleurrijke badkamer is een grote trend in sanitairwereld. Of je nu gaat voor oranje, blauw of groen: alles kan! Zelfs een combinatie van deze kleuren in de badkamer is tof en passen in deze badkamerstijl. Don't worry, de kleurrijke badkamer is geen Villa Kakelbont 2.0. De één houdt nou eenmaal van een witte badkamer met een rustige basis en de ander is fan van kleur. Wil jij je eigen kleurrijke badkamer creëren zonder dat het schreeuwerig overkomt? Bekijk onze inspiratie vol kleur!
11 mei 2023

Een grote trend: de Japandi badkamer

Japandi, what? De Japandi stijl is een combinatie van Scandinavisch, minimalistisch en Japans. Je hebt er vast al weleens over gehoord, het is een grote trend in interieurwereld. En nu ook terug te zien in de badkamer en het toilet. Creëer je eigen Japandi badkamer met onze tips uit deze blog en shop de leukste Japandi items!
30 maart 2023

Binnenkijken bij... De grijze badkamer met een landelijke touch van Eline & Jesper

We nemen een kijkje in de grijze badkamer én toilet met een landelijke touch van Eline & Jesper. De beton ciré wanden zorgen voor een strakke uitstraling en ze hebben een vleugje landelijk toegevoegd. Ben je benieuwd naar de tips & tricks? Ze vertellen je alles en laten je ook het eindresultaat zien.
23 maart 2023

De beige badkamer is helemaal terug

De beige badkamer is weer terug van weggeweest! Het oubollige imago is verdwenen en deze kleur is nu hipper dan ooit. Combineer verschillende zandkleuren en je badkamer is helemaal volgens de laatste trends. Met onze tips & tricks creëer jij je eigen beige badkamer!
13 maart 2023

Binnenkijken bij... De Mediterrane badkamer van Samantha & Thijs

We nemen een kijkje in de Mediterrane badkamer van Samantha & Thijs. Het voelt net alsof je de badkamer van een chique hotel binnenloopt door het marmer en de gouden kranen. Ben je benieuwd naar de tips & tricks? Ze vertellen je alles en laten je ook het eindresultaat zien.
29 december 2022

Het indelen van een kleine badkamer | onze tips!

Is jouw badkamer niet extreem groot? Geen zorgen! Een kleine badkamer heeft ook juist veel voordelen (minder groot, dus minder spullen nodig!) Maar hoe deel je een kleine badkamer in? Met onze tips maak jij van jouw badkamer een echt sanitairpaleisje door de perfecte badkamerindeling.

28 oktober 2022

Kom tot rust in de blauwe badkamer

Met een blauwe badkamer heb je niet alleen kleur te pakken, het zorgt ook voor een frisse uitstraling en rust in de badkamer. En laat tot rust komen in de badkamer nou net iets zijn wat we allemaal willen. Maar hoe zorg je ervoor dat het niet allemaal een beetje té blauw wordt en dat je de plank volledig misslaat? Met onze tips heb jij straks je eigen blauwe badkamer en wordt dat je favo plekje in huis.

16 oktober 2022

Hout in de badkamer een slecht idee? Think again!

Dat hout en water nou niet de beste vrienden zijn klopt, maar hout in de badkamer kan tegenwoordig absoluut! Hout brengt sfeer, warmte en gezelligheid in je interieur en we snappen helemaal dat geen enkel interieur zonder hout kan. We laten je de mooiste badkamers met hout zien en geven je tips hoe je hout in de badkamer het langst mooi kunt houden!
30 augustus 2022

Binnenkijken bij... De prachtige badkamers van Francine & Wilco

Het zelfgebouwde huis van Francine en Wilco is een ware eyecatcher en kan zo in een interieurmagazine! Kijk je mee in hun badkamer, toilet en slaapkamer met bad? We voelden Francine aan de tand. Hoe wisten zij welke stijl 't moest gaan worden en wat is het eindresultaat? We laten je alles zien!
16 augustus 2022