• Gratis verzending vanaf €100,-

    Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

    • - Via pakketdienst;
    • - Via onze eigen chauffeurs;
    • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • - Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

  • 8.9 op feedbackcompany
    Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
  • 30 dagen retourneren
    Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
  • 7 showrooms
    Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Douchecabine schoonmaken? Dit zijn onze tips

Je douchecabine schoonmaken is niet één van de leukste klusjes. Toch is het schoonhouden van de douchecabine een must en heb je er later geen spijt van dat je het altijd bijgehouden hebt. Hoe beter je 'm schoonhoudt, hoe langer je douchecabine mooi blijft en meegaat. Erg belangrijk dus! Maar hoe maak je een douchecabine het beste schoon? Wij geven je onze beste douche schoonmaaktips!

Douchecabine schoonmaken


Hoe vaak moet je een douche cabine schoonmaken?

Dit ligt er heel erg aan hoe vaak je de douchecabine gebruikt. Heb je een groot gezin en wordt de douche soms wel elke dag gebruikt? Dan raden we aan minimaal 2 keer per maand 'm grondig schoon te maken. Anders is om de 3 weken de douchecabine grondig schoonmaken voldoende, net als de rest van de badkamer. Nu horen we je denken: ''Maar hoe maak je een douchecabine schoon?'' Scroll verder en lees onze schoonmaaktips voor je douchecabine.

Onze douchecabine schoonmaaktips

Yes het schoonmaken van de douchecabine kan beginnen! Pak je emmer, doekjes en schoonmaakmiddel er alvast maar bij en lees onze tips in 1, 2, 3 ready set gooo for cleaning.

  • Tip 1: Spoel de douchecabine goed af met warm water. Pak de handdouche en ga alle wanden, tegels en de douchebak af. Zo zorg je ervoor dat je de meeste viezigheid al wegspoelt.
  • Tip 2: Vergeet niet de buitenkant ook even goed schoon te maken met een een doek en warm water.
  • Tip 3: Pak een lege plantenspuit en vul deze met een schoonmaakmiddel, schoonmaakazijn werkt ook goed! Spray de hele douchecabine in met het middel en laat het even een halfuur inwerken. Het inwerken is erg belangrijk, alleen dan wordt het vuil en kalk aangepakt.
  • Tip 4: Na het inwerken van het schoonmaakmiddel maak je de douchewanden, de tegels en de douchebak schoon met een spons. Zorg er wel voor dat je geen schuurspons gebruikt anders krijg je krassen op het glaswerk. Vergeet niet de douchekraan ook mee te nemen!
  • Tip 5: Spoel na het schoonmaken met de spons en warm water alles weer schoon. Dit kan je weer doen met de handdouche, lekker makkelijk en heb je toch dichtbij de hand.
  • Tip 6: Trek met een badkamerwisser de glazen douchewanden en de tegels droog en wrijf het na met een schone, droge doek.

Zo houd je de douchecabine schoon

Douchecabine schoongemaakt? Houd dit dan bij om extra lang van je cabine te genieten. Het regelmatig grondig reinigen is geweldig, maar tussendoor bijhouden scheelt je enorm veel werk achteraf. Maak na een douchebeurt de douchecabine even droog met een badkamerwisser en neem meteen de kraan mee met een droge handdoek. Zo voorkom je kalkaanslag op je douchewanden, win-win! Pssst... shop hieronder een wisser, deze is echt onmisbaar voor in je douche.

€ 19,11
Je bespaart 16%
Levertijd: Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Tijdloos
6+ kleuren
5 jaar garantie
€ 29,00
Je bespaart 28%
Levertijd: Voor 23:59 besteld, morgen in huis
€ 19,00
Levertijd: 3 werkdagen
€ 36,99
Levertijd: 7 werkdagen
Met ophanghaak
Verkrijgbaar in 6 kleuren
5 jaar garantie
€ 35,01
Levertijd: Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Weg met kalkaanslag in de douche

Op kalkaanslag op de douchewanden zit niemand te wachten. Maak daarom altijd na het douchen de douchewanden droog met een wisser en een droge doek om zoveel mogelijk kalk te voorkomen. Wil je echt zo min mogelijk kans op kalk in je douchecabine? Kies voor een cabine met een speciale nano coating. Deze coating zorgt er voor dat kalk zo min mogelijk aan de wanden kan hechten. Ook met zo'n anti-kalk coating raden we een douche wisser aan om kalk zo weinig mogelijk kans te geven.

Meer badkamer schoonmaaktips? Check de video!

De douchecabine is mooi schoon, nu de rest van de badkamer nog. In onze video hieronder vertellen we je alle schoonmaaktips voor de hele badkamer, handig hé? Check 'm snel en laat de rest van de badkamer ook weer shinen.




 

Meer inspiratie opdoen?

Na het lezen van deze blog is jouw douchecabine weer spik en span! Wil je meer schoonmaaktips of misschien wel inspiratie voor je badkamer of toilet? Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!

 


16 maart 2023
Gepost in: TIPS & TRICKS