• Gratis verzending vanaf €100,-

    Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

    • - Via pakketdienst;
    • - Via onze eigen chauffeurs;
    • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • - Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

  • 8.9 op feedbackcompany
    Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
  • 30 dagen retourneren
    Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
  • 7 showrooms
    Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Ervaar het hotelgevoel in huis met een en suite badkamer

Een en suite badkamer die grenst aan je slaapkamer geeft toch het ultieme hotelgevoel? Dat dachten wij ook! Hoe heerlijk is het om je bed uit te stappen en direct in bad of onder de douche te duiken. Wij verzamelden inspiratie voor je van de tofste en suite badkamers, kijk je mee?

En suite badkamer

De Sanitairkamer badkamer van Elise Gruppen-Schouwerwou (Chickslovefood.nl)

Wat is een en suite badkamer?

Bij een en suite badkamer is de slaapkamer met de badkamer verbonden. Dit kan een open badkamer zijn zoals hierboven of een badkamer met bijvoorbeeld een kleine afscheiding tussen de slaapgedeelte en de badkamer. Zo’n en suite badkamer kan heel uitgebreid zijn met een toilet, wastafel, douche én vrijstaand bad, maar je ziet ook vaak dat er alleen een luxe vrijstaand bad wordt geplaatst met een vrijstaande badkraan. Natuurlijk geïnspireerd op een luxe hotelkamer met bubbelbad.


Waar moet je op letten bij het uitzoeken van een en suite badkamer?

Voordat je jouw en suite badkamer koopt, is het belangrijk dat je kijkt of een en suite badkamer ook daadwerkelijk op de gewenste plek gecreëerd kan worden. Er moeten leidingen getrokken kunnen worden (bij een vrijstaand bad moeten deze ook in de vloer gelegd kunnen worden) en kies je voor een bad? Dan moet de vloer het bad kunnen dragen. Kijk daarnaast ook naar of je de ruimte goed kunt ventileren, het vocht moet natuurlijk net als in een badkamer goed afgevoerd kunnen worden. Heb je deze problemen getackeld, gevloerd en uit de weg geholpen? Dan is het nu echt tijd om inspiratie op te doen. Komt ‘ie!

Toffe en suite badkamer inspiratie

              

De ene en suite badkamer is de ander niet. Er is niet een standaard manier om een slaapkamer met badkamer te creëren. Kijk daarom naar de ruimte die je hebt, hoe je die het meest praktisch kunt indelen en geef er je eigen draai aan. Helemaal fan van een slaapkamer met bad? Zet het bad 'vrij' in de kamer of verwerk hem bijvoorbeeld achter een wandje.

Een en suite badkamer wordt vaak gecreëerd wanneer er van de zolder een slaapkamer gemaakt wordt. Als je dan toch bezig bent... Zo creëer je van de zolderverdieping een heerlijke loft om te slapen, maar met een moderne badkamer om heerlijk in te ontspannen!

              

Een bad in je slaapkamer hoeft natuurlijk niet, een douche kan ook! Net waar je zelf meer behoefte aan hebt. Scheid de douche van je slaapkamer door middel van een wandje zoals op de eerste twee foto's van hierboven. Voeg een vintage badkamermeubel toe en jouw en suite badkamer is helemaal klaar.

Doe je nu niks met je zolder en kan 'ie wel een flinke opknapbeurt gebruiken? Dan is misschien deze zolder met toffe en suite badkamer een idee.

              

Heb je in jouw kleine badkamer nou geen plek voor een bad en heb je wel een grote slaapkamer? 1 en 1 is 2, met een en suite badkamer kun je dus toch genieten van een heerlijk bad! Fan van een landelijke badkamer of een Scandinavische badkamer? Dan zullen bovenstaande badkamer voorbeelden je zeker aanspreken!

Wil je de ruimte open houden en liever geen wandje plaatsen tussen je slaapkamer en badkamer? Denk dan eens aan een wand zoals deze die je vaak terugziet in een industriële badkamer. Eigenlijk een douchewand dus, maar dit kan natuurlijk ook prima in andere ruimtes geplaatst worden!

Genoeg inspiratie opgedaan?

We hopen dat we je toffe badkamer ideeën hebben kunnen laten zien van een en suite badkamer. Ben je nu benieuwd wat er in jouw slaapkamer of zolder mogelijk is? Kom eens langs in onze showroom, dan puzzelen we graag even met je mee en geven we je misschien wel hele nieuwe inzichten!


 

Meer inspiratie opdoen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!

 

27 januari 2021