Goud sanitair, meegaan met deze trend of aan je voorbij laten gaan?

Lekker stijlvol of misschien vind je het toch wel erg kitscherig: goud sanitair. De een vindt goud sanitair het geweldig en de ander moet er echt niét aan denken. Een gouden kraan, gouden douche & gouden accessoires in je badkamer combineer je op verschillende manieren. Benieuwd hoe? Scroll ietsje verder en we geven je alle inspiratie!

Goud sanitair

Goud sanitair met kleur

Is wit of zwart niet helemaal jouw ding en kan jouw badkamer wel wat meer kleur gebruiken? Goud sanitair met kleur is ook zeker een goed idee. Het mooie aan goud in je badkamer is: goud past bij álles. Alles? Ja echt! Denk aan roze, mintgroen, donkerblauw, pimpelpaars. Het kan niet gek genoeg.

|      |      |

Gaaf hè? Zo'n kleurtje in de badkamer. Zou jij 't aandurven? Mocht je 't allemaal net iets te heftig vinden, kun je er ook voor kiezen om een accentmuur uit te kiezen die je voorziet van kleur. Dit kan met toffe Portugese tegels, maar ook bijvoorbeeld met kleine kleurrijke mozaïeken!

Goud sanitair met zwart

Stijlvol & stoer, dan hebben we het over een zwarte badkamer met gouden details. Durf jij het aan om je badkamer wat donkerder te maken? Je hoeft niet gelijk alle muren te betegelen met zwarte tegels, maar je kunt het ook gewoon houden bij een zwart badkamermeubel of bijvoorbeeld (daar is 'ie weer) een accentmuur met donkere tegels.

|      |

Houd je wel van de charme van een donkere badkamer? Gelijk heb je! Donkere kleuren geven het gevoel van geborgenheid & gezelligheid en vooral met goud sanitair geef je het extra sfeer & karakter!

Goud sanitair met wit

Dat goud met wit een mooie & rustige combinatie is, hoeven we je vast niet te vertellen. Goud sanitair geeft je witte badkamer nét even wat meer pit en je behoudt de ruimtelijkheid die een witte ruimte geeft. Met wit kun je eigenlijk niet fout gaan. En dat is zeker ook fijn met het oog op de toekomst.

|      |      |

Een combinatie die je tegenwoordig ook veel ziet is goud met marmer. Klassiek, trendy en even net wat anders dan een geheel witte badkamer. Combineer marmer met een gouden kraan, een gouden spiegel en gouden toiletaccessoires. Bang dat ’t too much wordt? Houd de rest rustig en dan kan ’t echt meer dan prima!

|      |

Ga jij voor goud?

Welke combinatie met goud sanitair vind jij het állermooist? Mocht je ons assortiment gouden kranen & gouden spiegels in 't echt willen bekijken dan staan deze toppers voor je te shinen in onze showrooms. De ene goudkleur is de ander niet dus ons advies: ga je voor goud? Combineer dan items uit dezelfde serie voor het mooiste effect.

---

Meer inspiratie opdoen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!