• Gratis verzending vanaf €100,-

    Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

    • - Via pakketdienst;
    • - Via onze eigen chauffeurs;
    • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • - Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

  • 8.9 op feedbackcompany
    Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
  • 30 dagen retourneren
    Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
  • 7 showrooms
    Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

De 4 grootste badkamerstijlen voor jou op een rijtje gezet

Je gaat jouw badkamer inrichten, heel leuk maar we horen je denken: waar moet ik beginnen? Om je een beetje op weg te helpen en je keuzestress te verminderen hebben we de 4 grootste badkamerstijlen voor je op een rijtje gezet met de nodige badkamerinspiratie. Geen dank… ;-)

1. Luxe badkamer

Luxe badkamer

Te zien op de foto: Mondiaz Stone vrijstaand bad (l), Hotbath Cobber inbouwdouche (r)

Verbeeld je even alsof je op vakantie bent (pijnlijk, we weten het). Je komt aan op je hotelkamer en een van de eerste dingen die je doet is het checken van de badkamer. Op vakantie helpt zo’n heerlijke luxe badkamer je eindelijk helemaal ontspannen én zo’n design badkamer ziet er ook nog eens uit alsof het zo uit een interieurmagazine komt.

Geld mag rollen, maar ’t hoeft echt niet zó hard te gaan

Zo’n luxe badkamer herken je bijvoorbeeld aan een vrijstaand bad (of een heerlijk bubbelbad…), regendouche met massagefunctie, design radiator, luxe marmeren tegels en gouden kranen. Geld mag rollen in deze stijl, maar het hoeft natuurlijk écht niet allemaal het duurste van het duurste te zijn. Wist je dat we voor alle budgetten passende collecties hebben? Zo kun je met een klein budget ook genieten van je luxe badkamer en hoef je helemaal niet meer op vakantie.

2. Moderne badkamer

Moderne badkamer

Te zien op de foto: Saniclear Nero kranen & douchewand (l), Brauer Gold wastafelkraan, Hipp Design 13000 spiegel, Sanituba wastafel solid surface (r)

Heb je het over een strakke en minimalistische badkamer? Dan heb je de term ‘de moderne badkamer’ wel te pakken. Alle accessoires mogen de deur uit en alleen een paar uitverkoren items mogen blijven. In een moderne badkamer houd je het zo strak mogelijk, vooral heel rustig en vind je populaire trends terug.

Je badkamer modern maken

En dan vraag je je af, hoe maak je dan jouw nieuwe badkamer modern? Denk allereerst aan: grote tegels, populaire visgraattegels of hexagon tegels, greeploze dichte badkamermeubels (om de rommel te verstoppen…), waskommen en donkere tegels zoals in een grijze badkamer (of voor de lefgozers: een donkere badkamer)!

3. Landelijke badkamer

Landelijke badkamer

Te zien op de foto: Brauer Coldstart kranen, Hipp Design spiegel, Sanituba onderkast Smoked Oak & wastafel Furiosa (l), Jabo Fashion verde wandtegels (r)

Waar het in de moderne badkamerstijl allemaal lekker strak mag, spannen accessoires en tierlantijnen in de landelijke badkamer de kroon. Een houten wastafelmeubel, open kastjes & plankjes, een krukje hier, houtlook tegels, nostalgische binnenluiken daar en vooral veel accessoires. Alles mag gezien worden.

Sierlijk sfeervol, de klassieke badkamer

Wat eigenlijk wel in hetzelfde rijtje past als de landelijke badkamer is de klassieke badkamer. In deze badkamerstijl horen items als: sierlijke kranen, metrotegels, badkamermeubels met gouden greepjes, gouden doucheset en een vrijstaand bad op poten. Gezelligheid ten top!

4. Industriële badkamer

Industriele badkamer

Te zien op de foto: Hotbath Cobber@Work inbouwdouche (l), Sealskin Brix wandkubus, douchedeur en accessoires (r)

Waar de vorige badkamerstijlen al eeuwig in the picture zijn, is de industriële stijl wel echt van de laatste jaren. In een industriële badkamer of betonlook badkamer mag het allemaal wat stoerder. Een robuust houten badkamermeubel, stoere betonlook tegels en bijvoorbeeld matzwarte metaal(look) kranen, douche en stalen douchedeur.

De zwarte badkamer: tof of niks voor jou?

Dat het allemaal niet meer zo wit hoeft te zijn is te zien aan de populariteit van de zwarte badkamer. Een stoere badkamerstijl waarin het lekker donker mag! De zwarte badkamer hoeft natuurlijk niet zó donker te worden dat je zelfs overdag geen hand voor ogen ziet. Dus ook in deze stijl is balans belangrijk, anders verliest het natuurlijk z’n kracht. Kies er bijvoorbeeld voor om één wand te betegelen met zwarte tegels, ga voor een zwart badkamermeubel en voor zwarte kranen. Stijlvol en stoer tegelijk!

Hulp nodig bij het maken van jouw badkamer design?

Heb je inmiddels al te maken met keuzestress? Helemaal niet nodig hoor, we gaan je helpen! Maak een moodboard en kom erachter wat jij (en/of je partner) mooi vindt, bezoek een van onze badkamershowrooms, laat je eerlijk adviseren over jouwe perfecte badkamer indeling of als je ’t al helemaal weet: bestellen maar!


 

Meer inspiratie opdoen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!

 

26 november 2019
Gepost in: INSPIRATIE, TRENDS