• Gratis verzending vanaf €100,-

    Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

    • - Via pakketdienst;
    • - Via onze eigen chauffeurs;
    • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • - Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

  • 8.9 op feedbackcompany
    Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
  • 30 dagen retourneren
    Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
  • 7 showrooms
    Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Inspiratie voor je kleurrijke badkamer

Durf jij te gaan voor kleur in de badkamer? De kleurrijke badkamer is een grote trend in sanitairwereld. Of je nu gaat voor oranje, blauw of groen: alles kan! Zelfs een combinatie van deze kleuren in de badkamer is tof en passen in deze badkamerstijl. Don't worry, de kleurrijke badkamer is geen Villa Kakelbont 2.0. De één houdt nou eenmaal van een witte badkamer met een rustige basis en de ander is fan van kleur. Wil jij je eigen kleurrijke badkamer creëren zonder dat het schreeuwerig overkomt? Bekijk onze inspiratie vol kleur!

Kleurrijke badkamer

Binnenkijken in een kleurrijke badkamer van Hotbath (witte inbouwwastafelkraan CB005EXT18WH)

Kleur in de badkamer is de trend

Als je de laatste badkamertrends wil volgen dan ga je voor kleur! Mix verschillende kleuren of ga voor een badkamer in één kleur zoals de blauwe badkamer. Wil je toch liever voor meerdere kleuren gaan en de kleurrijke badkamer rocken? Check dan ook de retro badkamer (lees: terrazzotegels en veel pastelkleuren) voor wat inspiratie of scroll naar beneden voor de allerleukste inspo.

Zo creëer je jouw kleurrijke badkamer

Dit is een badkamerstijl die eigenlijk best eenvoudig zelf te vormen is. Er is maar één regel in deze stijl en dat is kleur! Of je nou voor één kleur gaat of voor meerdere kleuren samen; de kleurrijke badkamer is een vrolijke badkamerstijl met veel kleur. Maar hoe creëer je jouw eigen kleurrijke badkamer? Met alleen een groene waskom kom je er niet, daar mag wel wat meer kleur bij. Ontdek snel onze tips voor een badkamer met kleur.



Zo combineer je kleur in de badkamer

Het leuke aan een badkamer vol kleur is dat er bijna alles bij te matchen valt. Een houten badmeubel, een industriële douche of een modern ligbad: Alles kan! En wist je al dat de kleur kraan ook een makkelijke is? Goud, koper of wit? Kies je favo kleur en het past in de kleurrijke badkamer.

Kleurrijke badkamer inspiratie

           

Verliefd op deze kleuren? Doe via deze blog en Pinterest inspiratie op voor je badkamer. Een moodboard maken is hier een handig hulpmiddel bij. Soms zie je door al die kleuren en producten niet meer wat er goed bij elkaar past.

Kleurrijke badkamer tegels

Een groot, blauw bad of een roze waskom zijn eyecatchers die in de kleurrijke stijl passen. Maar wat dacht je van een kekke, kleurrijke tegel op je badkamerwand? Met alleen al een gekleurde tegel maak je van deze ruimte iets bijzonders. En of je hier nu voor een groene wandtegel gaat of juist voor de oranje dimsey tegel, niks is te gek als het maar bij elkaar past. Weet je nou niet zo of je zo'n felle kleur tegel mooi vindt? Tip: Bestel een sample tegel en ontdek zo of 'ie mooi zal staan in de badkamer.

Speciale prijs € 63,00
Levertijd: 2 weken
Speciale prijs € 35,10
Levertijd: 2 weken
Speciale prijs € 22,46
Levertijd: 4 weken
Geschikt voor op de muur
Vorstbestendig
Bestand tegen chemische middelen
Speciale prijs € 121,46
Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis
Speciale prijs € 66,63
Levertijd: Vandaag besteld, woensdag in huis

Ga voor pastel in de badkamer

De kleurrijke badkamer hoeft niet vol te hangen met de meest felle en neon tinten. Een pastelkleur kan ook goed in deze stijl voor als je daar meer van houdt. Zo past een pastelkleurige tegel perfect bij een felle kleur waskom en andersom ook. Mix & match de verschillende tinten en creëer je eigen droombadkamer vol pastel.

           

Kleurrijk toilet

Het toilet sla je zeker niet over als je dol bent op kleur! Ga voor kleurrijke toiletaccessoires of ga all the way met een roze of groen toilet. Durf jij het aan en ga je voor de snoepwinkel look voor in het wc? Benieuwd hoe zo'n roze wc eruitziet? Check dan de toffe badkamer met toilet van @stationslaanharderwijk hieronder!


 

Meer inspiratie opdoen?

Jij hebt straks je eigen vrolijke, kleurrijke badkamer! Wil je meer inspiratie voor je badkamer of misschien wel toilet? Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!

 


11 mei 2023