• Gratis verzending vanaf €100,-

    Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

    • - Via pakketdienst;
    • - Via onze eigen chauffeurs;
    • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • - Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

  • 8.9 op feedbackcompany
    Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
  • 30 dagen retourneren
    Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
  • 7 showrooms
    Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Maximaal ontspannen, deze items horen thuis in een luxe badkamer!

Stel je voor, jouw badkamer is aan vervanging toe en er zijn geen regels: hoe richt jij jouw luxe badkamer dan in? Dromen mag altijd natuurlijk en we geven toe: het is ook gewoon ontzettend leuk om te doen. We geven je dus met alle liefde badkamer ideeën om de luxe badkamer van je dromen in te richten!

Luxe badkamer

Een sunshower, infraroodsauna of bubbelbad voor twee personen? Lekker luxe!

In een luxe badkamer kan het niet gek genoeg. Ga na waar jij mega blij van wordt en pas dat toe in jouw luxe badkamer. Mag een luxe douche in jouw droombadkamer niet ontbreken? Tegenwoordig heb je ultraluxe douchepanelen met massagejets, inloopdouches met een sunshower voor een beetje extra warmte (helpen ook tegen een winterdip, kassa!) en de grootste regendouches voor heerlijke ontspanning. Zo maak je jouw eigen versie van de wellness badkamer!

Badkamer luxe

Ontspan jij na een dag werken het best in een heerlijk warm bad? Als je de ruimte hebt, kun je kiezen voor een vrijstaand bad of voor een bubbelbad. Heerlijk bubbelen en tegelijkertijd helemaal tot rust komen, maar dan lekker thuis in jouw design badkamer! Heb je al een bad? Dan is het zeker ook mogelijk om deze om te toveren tot bubbelbad. Hoe? Daar helpen we je graag bij! Misschien niet heel gebruikelijk en zeker niet voor iedereen weggelegd, maar heb je de ruimte en kun je er erg van genieten: dan is een sauna een mooie toevoeging aan jouw luxe badkamer! Maak je keuze tussen een infraroodsauna of een stoomcabine en genieten maar.

Luxe badkamer ideeen

Perfecte afwerking & heerlijk warme voeten in jouw luxe badkamer!

Denk je aan een luxe badkamer, dan denk je aan een perfecte afwerking! Prachtige gouden inbouwkranen, een nis weggewerkt in de wand met de heerlijkste verzorgingsproducten, een strakke inbouw regendouche en warme voeten dankzij de vloerverwarming zorgen ervoor dat als jij de badkamer binnenstapt 't net lijkt alsof je in een vijfsterrenhotel slaapt! Bedien jij jouw apparaten & verlichting graag via je telefoon of touchscreen? Installeer slimme verlichting, ga voor onze Shower Technology douche waar je jouw douche bedient via een touchscreen, bouw een radiosysteem in en houd via datzelfde systeem bij hoeveel water je verbruikt (en hoeveel je eventueel kunt besparen). Tegenwoordig heb je trouwens ook sensoren die je bij je bad plaatst en die je een appje sturen als bijvoorbeeld je bad lekt, handig! Zo ben je er op tijd bij en houd je de schade beperkt.

Luxe badkamer met inloopdouche

De luxe badkamer, ook geschikt voor een kleiner budget of een kleine badkamer?

Alle gekheid op een stokje, na een tijd sparen is natuurlijk bijna alles mogelijk om jouw droombadkamer in werkelijkheid te brengen. Maar niet iedereen heeft de ruimte om überhaupt een douche én een bad kwijt te kunnen of de tijd om lang te sparen. Sommige badkamers zijn gewoon nú toe aan vervanging. Maar zeker ook met kleine aanpassingen kun je een badkamer luxe laten ogen, daar hoef je niet de hele tent voor om te bouwen! En mocht je in de badkamer of op zolder ruimte over hebben? Dan mag een en suite badkamer echt niet ontbreken. Zo creëer je van je slaapkamer direct een wellnessruimte voor ultieme ontspanning en me-time!

Badkamer luxe uitstraling

Ga in jouw badkamer voor marmerlook tegels, vervang jouw huidige radiator voor een prachtige design radiator, ga voor een opbouw regendouche in plaats voor een inbouwdouche, laat de ruimte ruimer ogen met een glazen douchewand, een grote spiegel met verlichting, ga voor onze stijlvolle Saniclear Brass collectie met klassieke gouden kranen of upgrade je huidige spiegel door er spiegelverwarming aan toe te voegen. Maak je keuze tussen bovenstaande en we beloven dat jouw badkamer direct een upgrade krijgt, maar dan wel voor een budgetvriendelijkere prijs!


 

Meer inspiratie opdoen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!

 

24 december 2019
Gepost in: INSPIRATIE