Maximaal ontspannen, deze items horen thuis in een luxe badkamer!

Stel je voor, jouw badkamer is aan vervanging toe en er zijn geen regels: hoe richt jij jouw luxe badkamer dan in? Dromen mag altijd natuurlijk en we geven toe: het is ook gewoon ontzettend leuk om te doen. We geven je dus met alle liefde inspiratie om de luxe badkamer van je dromen in te richten!

Luxe badkamer

Een sunshower, infraroodsauna of bubbelbad voor twee personen? Lekker luxe!

In een luxe badkamer kan het niet gek genoeg. Ga na waar jij mega blij van wordt en pas dat toe in jouw luxe badkamer. Mag een luxe douche in jouw droombadkamer niet ontbreken? Tegenwoordig heb je ultraluxe douchepanelen met massagejets, inloopdouches met een sunshower voor een beetje extra warmte (helpen ook tegen een winterdip, kassa!) en de grootste regendouches voor heerlijke ontspanning!

Luxe badkamer

Ontspan jij na een dag werken het best in een heerlijk warm bad? Als je de ruimte hebt, kun je kiezen voor een vrijstaand bad of voor een bubbelbad. Heerlijk bubbelen en tegelijkertijd helemaal tot rust komen, maar dan lekker thuis! Heb je al een bad? Dan is het zeker ook mogelijk om deze om te toveren tot bubbelbad. Hoe? Daar helpen we je graag bij!

Misschien niet heel gebruikelijk en zeker niet voor iedereen weggelegd, maar heb je de ruimte en kun je er erg van genieten: dan is een sauna een mooie toevoeging aan jouw luxe badkamer! Maak je keuze tussen een infraroodsauna of een stoomcabine en genieten maar.

Luxe badkamer

Perfecte afwerking & heerlijk warme voeten in jouw luxe badkamer!

Denk je aan een luxe badkamer, dan denk je aan een perfecte afwerking! Prachtige gouden inbouwkranen, een nis weggewerkt in de wand met de heerlijkste verzorgingsproducten, een strakke inbouw regendouche en warme voeten dankzij de vloerverwarming zorgen ervoor dat als jij de badkamer binnenstapt 't net lijkt alsof je in een vijfsterrenhotel slaapt!

Bedien jij jouw apparaten & verlichting graag via je telefoon of touchscreen? Installeer slimme verlichting, ga voor onze Shower Technology douche waar je jouw douche bedient via een touchscreen, bouw een radiosysteem in en houd via datzelfde systeem bij hoeveel water je verbruikt (en hoeveel je eventueel kunt besparen). Tegenwoordig heb je trouwens ook sensoren die je bij je bad plaatst en die je een appje sturen als bijvoorbeeld je bad lekt, handig! Zo ben je er op tijd bij en houd je de schade beperkt.

Luxe badkamer

De luxe badkamer, ook geschikt voor een kleiner budget of een kleine badkamer?

Alle gekheid op een stokje, na een tijd sparen is natuurlijk bijna alles mogelijk om jouw droombadkamer in werkelijkheid te brengen. Maar niet iedereen heeft de ruimte om überhaupt een douche én een bad kwijt te kunnen of de tijd om lang te sparen. Sommige badkamers zijn gewoon nú toe aan vervanging. Maar zeker ook met kleine aanpassingen kun je een badkamer luxe laten ogen, daar hoef je niet de hele tent voor om te bouwen!

Luxe badkamer

Ga in jouw badkamer voor marmerlook tegels, vervang jouw huidige radiator voor een prachtige design radiator, ga voor een opbouw regendouche in plaats voor een inbouwdouche, laat de ruimte ruimer ogen met een glazen douchewand, een grote spiegel met verlichting, ga voor onze stijlvolle Saniclear Brass collectie met klassieke gouden kranen of upgrade je huidige spiegel door er spiegelverwarming aan toe te voegen. Maak je keuze tussen bovenstaande en we beloven dat jouw badkamer direct een upgrade krijgt, maar dan wel voor een budgetvriendelijkere prijs!

---

Meer inspiratie opdoen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!