• Gratis verzending vanaf €100,-

    Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

    • - Via pakketdienst;
    • - Via onze eigen chauffeurs;
    • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • - Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

  • 8.9 op feedbackcompany
    Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
  • 30 dagen retourneren
    Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
  • 7 showrooms
    Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Oosterse invloeden spotten in de Marokkaanse badkamer

Laat het vliegtuig maar lekker staan! In een Marokkaanse badkamer waan je je in oosterse sferen, maar dan gewoon bij je thuis. Kleur, gezellige printjes, boogvormen en sierlijke gouden accessoires zijn in Marokkaanse badkamers de sfeermakers. En wist je dat een Marokkaanse badkamer de ambiance heeft van een hammam? Heerlijk tot rust komen dus! We laten je zien hoe een Marokkaanse badkamer eruitziet én hoe jij zelf de marokkaanse badkamer van je dromen creëert.

Marokkaanse badkamer

Dit mag niet ontbreken in jouw Marokkaanse badkamer

Hoe herken je nou een Marokkaanse badkamer en hoe maak je van jouw badkamer een badkamer met oosterse invloeden? Onmisbaar in jouw Marokkaanse badkamer zijn:


              

Zo creëer je jouw oosterse badkamer

Ga je jouw nieuwe badkamer inrichten? Dan begin je natuurlijk met het opdoen van inspiratie en het verzamelen van jouw fa-vo items. Maak van je favoriete items een screenshot en bewaar het in je moodboard (bijvoorbeeld in een Word-document). Welke invloeden uit de Marokkaanse badkamer wil je terug laten komen en welk sanitair past hierbij? Bepaal of jouw badkamer lekker kleurrijk mag worden of dat je liever voor neutrale kleuren (zoals in een hammam badkamer) gaat. Tip: ga je voor opvallende tegels? Start dan met het vinden van de perfecte tegels. Wissel grote tegels af met kleine tegels, kies voor maximaal 3 verschillende tegels en creëer zo een perfecte basis.

Badkamer hammam stijl

Neutrale Marokkaanse badkamers

Dat een Marokkaanse badkamer lekker kleurrijk moet zijn is natuurlijk verre van waar. Een grote badkamertrend van dit moment is een beige badkamer. Beigetinten zorgen namelijk voor een rustig geheel en zijn prachtig te combineren met gouden of koperen kranen, houttinten en neutrale badkamertegels met een leuk printje. Ga voor een duo-tone muur van witte/ivoren tegels onder en beige geverfd stucwerk boven of voor mooie grote beige tegels van natuursteen en creëer jouw eigen hammam badkamer.

       

              

Maak 'm zelf:

Speciale prijs € 34,40
Levertijd: verwacht week 16
Speciale prijs € 732,61
Yes! Je bespaart in totaal 7% op dit artikel Super deal
Levertijd: 2 weken
Speciale prijs € 53,09
Levertijd: Vandaag besteld, maandag in huis
Speciale prijs € 677,70
Yes! Je bespaart in totaal 13% op dit artikel Super deal
Levertijd: 12 weken
Speciale prijs € 26,97
Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis


Kleurrijke Marokkaanse badkamers

Vind jij kleur in huis nou helemaal geweldig en mag jouw badkamer ook wel een kleurtje krijgen? We verzamelden de mooiste badkamers voor je, in de allerleukste kleurtjes.

Marokkaanse badkamer met roze invloeden


              

Van een roze badkamer wordt niet iedereen gelijk heel enthousiast, maar we weten het zeker: bij het zien van deze roze badkamerinspiratie is iedereen snel om. Ga voor een subtiele roze waskom, leuke roze zelliges op een accentmuur of laat je muren stuken en verf het vervolgens met een gave roze kleur.

Maak 'm zelf:

Speciale prijs € 56,46
Levertijd: 2 weken
Chique uitstraling
Verkrijgbaar in 6 kleuren
5 jaar garantie
Speciale prijs € 143,09
Levertijd: Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Speciale prijs € 199,80
Levertijd: 7 werkdagen
Speciale prijs € 193,50 Reguliere prijs € 251,68
Yes! Je bespaart in totaal 23% op dit artikel Super deal
Levertijd: 3 weken
Speciale prijs € 29,03
Levertijd: 2 weken

Marokkaanse badkamer met groene invloeden


              

Een groene badkamer creëer je toch wel met de gaafste groene tegels. Ga voor hexagon tegels, zelliges of groene mozaïek tegels voor een toffe groene look. Tip: groen en goud zijn een prachtige combinatie! Durf je ook nog voor gouden kranen te gaan?

Toestemming om na te apen:

Erg populair
Temperatuurbegrenzer
5 jaar garantie
Speciale prijs € 494,10 Reguliere prijs € 780,45
Yes! Je bespaart in totaal 37% op dit artikel Super deal
Levertijd: Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Speciale prijs € 56,46
Levertijd: 2 weken
Speciale prijs € 125,04 Reguliere prijs € 156,30
Yes! Je bespaart in totaal 20% op dit artikel Super deal
Levertijd: Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Speciale prijs € 692,11
Yes! Je bespaart in totaal 14% op dit artikel Super deal
Levertijd: 12 weken
Speciale prijs € 63,00
Levertijd: 2 weken

Marokkaanse badkamer met blauwe invloeden


      

Ga jij het liefst all the way of houd je het liever subtiel? Laat het blauw terugkomen in de waskom, trek de aandacht met kleine opvallende tegels of ga voor blauwe accessoires (zoals handdoeken) voor een subtiele blauwe kleur. En als je dan toch met je badkamerrenovatie bezig bent, maak dan ook van die leuke Marokkaanse nisjes in de wand via een handig voorzetwandje.

       

Doe 't zelf:

Wastafel met NANO coating
Softclose lades
Speciale prijs € 674,10
Levertijd: Vandaag besteld, zaterdag geleverd
Speciale prijs € 61,56
Levertijd: 3 weken
Trendy
Verkrijgbaar in 6 kleuren
Speciale prijs € 143,11 Reguliere prijs € 216,59
Yes! Je bespaart in totaal 34% op dit artikel Super deal
Levertijd: Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Speciale prijs € 73,92
Levertijd: 4 weken
Keramiek
Speciale prijs € 278,09
Levertijd: 3 weken


Hoe stel jij jouw Marokkaanse badkamer samen?

Nu je al deze Marokkaanse badkamer ideeën hebt gezien, ga je dan voor een lekker kleurrijke badkamer of ga je liever voor een neutrale badkamer? We zijn benieuwd welke elementen terug zullen komen in jouw badkamer en/of jouw nieuwe badkamer wellicht een wordt met een Marokkaanse stijl. En wil je eerst meer inspiratie opdoen? Bekijk ook onze blogs over de Scandinavische badkamer, de wellness badkamer of de badkamer zonder tegels, meld je aan voor onze nieuwsbrief of kom natuurlijk langs in een van onze showrooms.


 

Meer inspiratie opdoen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!

 


20 november 2021