• Gratis verzending vanaf €100,-

    Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

    • - Via pakketdienst;
    • - Via onze eigen chauffeurs;
    • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • - Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

  • 8.9 op feedbackcompany
    Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
  • 30 dagen retourneren
    Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
  • 7 showrooms
    Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Inspiratietip: dit zijn de mooiste badkamers van onze klanten

Op zoek naar nou echt een mooie badkamer? Zo trots als we zijn delen we graag deze mooie badkamers met je. En dat mogen we zeggen, ze zijn namelijk van onze klanten! We geven ze graag alle lof en complimenten, want een badkamer inrichten? Dat kunnen ze wel!

De en suite badkamer van Elise Schouwerwou-Gruppen

Trots! Elise van Chickslovefood was op zoek naar sanitair voor haar en suite badkamer en kocht haar favoriete items bij ons. En wat is 't mooi geworden! Heb jij ruimte voor een en suite badkamer?  

Mooie badkamer  

De trendy badkamer van Judith

Fan van visgraattegels? Dat dacht Judith ook! Judith ging voor een groene visgraattegels in haar douche en combineerde dit populaire tegelpatroon met onze gouden Saniclear regendouche. Benieuwd naar de rest? Klik op het pijltje voor meer foto's.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Judith de Bruijn (@judithdebruijn1)

 

De Modern Art Deco badkamer van Kim & Erwin

In deze Modern Art Deco badkamer gingen Kim & Erwin voor zwarte elementen, terrazzo tegels op de vloer, een halfhoog betegelde muur met daarboven een kleurrijke pastelkleur die veranderd kan worden. Slim! Zat van de roze kleur? Dan kun je deze gemakkelijk overschilderen en ga je direct voor een geheel andere stijl. Meer van deze badkamer zien? We schreven er een blog over! Bekijk & lees onze blog Binnenkijken bij Kim & Erwin.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Erwin, Kim, Bink & Noan (@hetoudeslijterijtje)

 

De sfeervolle badkamer van Danielle

Danielle koos in haar badkamer voor grote grijze tegels in combinatie met stucwerk (badkamertrend!). Door het grijs in balans te brengen koos ze voor een houten badkamermeubel, gouden accessoires, rotan manden en een roestkleurige handdoek. Gezellig!  

Leuke badkamer Mooie badkamer

 

De Scandinavische badkamer van Mathilde

In deze Scandinavische badkamer draait het om rust, balans én minimalisme. Grote tegels, neutrale kleuren, ronde vormen afgewisseld met rechthoekige en minimale accessoires. Wat een heerlijke badkamer!

 
 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mathilde (@meekijken_op_nr_13)

 

Heerlijk ontspannen in het vrijstaande bad van Jenthe

Over trendy badkamers gesproken. In deze bohemian badkamer is het vrijstaande bad een pronkstuk. Letterlijk een bad in kamer dus! Jenthe koos voor een staande badkraan in de unieke kleur gunmetal/verouderd ijzer voor een stoere touch. Wat een heerlijke plek om te relaxen!

 
 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jenthe Furrer (@jenthe.emma)

 

De zwart-witte badkamer van Mariel

Strak, clean en lekker modern. Dat moet de badkamer van Mariel zijn! In deze badkamer is voor een lichte basis gekozen en moderne zwarte elementen. Door licht met donker te combineren kun je prima gaan voor een zwart meubel, zonder dat het de ruimte gelijk heel druk maakt. Psst: iemand anders vindt deze badkamer ook érg mooi, klik op de pijl om meer foto's te bekijken.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mariel Valley (@wonenmetmariel)

 

De moderne badkamer van Maartje & Wouter

Deze badkamer van Maartje & Wouter is toch echt een plaatje? Stoere elementen zoals de grijze tegels en zwarte kranen zijn afgewisseld met een warm houten badkamermeubel, houten accessoires en een lichtere vloer. Alles in deze moderne badkamer is perfect in balans!

De mooiste badkamersMooie badkamers  

De marmeren badkamer van Sander

Sander ging in zijn badkamer voor marmeren tegels, hexagon tegels op een accentwand en op de vloer, een moderne wastafelplank met waskom en koperen kranen. Deze badkamer kan zo in een magazine! En wil je een lichte en donkere badkamer met elkaar combineren? Dat kan op deze manier!

 
 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sander aka ⓈⓅⓇⓊⒾⓉⒿⒺ (@vaneschs)

 

En natuurlijk onze vermelding in de Libelle!

Wauw, wat maakte stylist Marit Saladini een mooi plaatje met ons sanitair voor Libelle Living. Ze koos voor onze Saniclear zwarte badkraan en voor ons Mueller Austria bad. Een geweldig plaatje dat zo in een magazine kan. O, wacht...

 
 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door M A R I T S A L A D I N I (@maritsaladini)

 

Meer inspiratie opdoen?

Kun je geen genoeg krijgen van alle badkamer ideeën en wil je graag meer inspiratie opdoen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, bekijk al onze andere blogs of kom langs in onze showrooms voor talloze ingerichte inspiratiehoeken.

 

16 december 2021