Nieuwe trendy accessoires voor in de badkamer

Sinds kort kan je bij Sanitairkamer de nieuwe collectie van Sealskin vinden. Sealskin heeft haar collectie uitgebreid met verschillende producten en accessoires om nóg beter aan te sluiten bij jouw wensen. Elke collectie is anders van kleur, materiaal en uitstraling en kan het verschil maken in jouw badkamer!

Sealskin Pierra

De Sealskin Pierra is één van de nieuwste series en de producten vallen op door hun stoere, hippe en retro look. Ze zijn gemaakt van polyresine: een ijzersterke combinatie van natuursteen met kunsthars. Ieder product is voorzien van een houten accentje voor een stoer effect. Er zijn bekers, toiletborstels, zeepdispensers en zeepbakjes verkrijgbaar via onze webshop en je hebt de keuze tussen grijs of wit.

Sealskin Native

Bevalt de stoere en natuurlijke look u wel? Dan moet u zeker ook een kijkje nemen in de Sealskin Native serie. De producten van Native zijn gemaakt van hout en voorzien van een ribbelstructuur, wat zorgt voor een stoere en robuuste uitstraling. Op Sanitairkamer vind je een breed assortiment aan Sealskin accessoires met de stoere look van de Native serie.

Sealskin Miyagi

Houdt je toch meer van een wat zachtere maar ook natuurlijke uitstraling, dan voldoet de Sealskin Miyagi wellicht aan je eisen. De producten zijn gemaakt van vervaardigd kunststof, maar hebben een prachtige houtlook om toch de natuurlijke uitstraling te behouden. De serie bestaat uit een zeepbakje, zeepdispenser, beker en toiletborstelhouder.

De series van Sealskin

Sealskin heeft al haar producten opgedeeld in series. Dit heeft als grote voordeel dat er vaak verschillende accessoires beschikbaar zijn in één en dezelfde serie. Door de brede keuze is er voor iedere badkamer een hippe serie beschikbaar!

Meer van Sealskin

Sealskin is niet alleen fabrikant van accessoires. Sealskin is ook voorloper op het gebied van glaswerk. Kijk bijvoorbeeld eens naar de trendsetter van dit moment: de Sealskin SOHO inloopdouche.

Sealskin SOHO inloopdouche 120cm

---

Meer inspiratie opdoen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!