• Gratis verzending vanaf €100,-

    Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

    • - Via pakketdienst;
    • - Via onze eigen chauffeurs;
    • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • - Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

  • 8.9 op feedbackcompany
    Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
  • 30 dagen retourneren
    Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
  • 7 showrooms
    Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

6 handige tips voor een veilige badkamer

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje in je eigen huis! Eigenlijk is dit best logisch aangezien je veel tijd thuis doorbrengt. Een van die hoekjes in huis waar de meeste ongelukken gebeuren is in de badkamer. Een ruimte waar water en gladde tegels een gevaarlijke combinatie zijn en je soms nog een half slaapdronken doorheen waggelt in de vroege morgen. Om het risico op bijvoorbeeld valpartijen te verkleinen hier een aantal tips voor een veilige badkamer.

1. Pas op obstakels!

Nog een keer snoozen en dan ga ik er écht uit! Voor veel mensen klinkt dit als een bekend zinnetje in de ochtend. Weer te lang blijven liggen en rustig douchen en jezelf klaarmaken zit er weer niet in deze ochtend. Al rennend en nog niet helemaal wakker zie je de was van gisteravond niet meer liggen. Je struikelt en komt lelijk ten val. Klinkt dit niet als een ideaal begin van je dag? Nee, niemand zit erop te wachten om in een spagaat of plat op de grond de dag te beginnen. Voorkom daarom struikelgevaar in je badkamer en kies voor een wasmand waar genoeg in kan en past bij je badkamer. Het is dan ook geen doorn in het oog bij je hippe badkamer, maar juist een toevoeging!  

2. Als Bambi op het ijs

Goed ingesopt met een goed ruikende showergel en voor de dames een goede klodder conditioner in het haar, uitspoelen en klaar! En dan ontstaat er een gevaarlijke combinatie van gladde tegels, water en verzorgingsproducten. Om niet als Bambi op het ijs te eindigen kies je voor antisliptegels en trek je de vloertegels na het douchen even droog met een vloerwisser. Het is een kleine moeite, maar een stuk veiliger en het houdt je voegen in de douche langer schoon en goed.  

3. Dat arme kleine teentje!

Al bij de gedachten van het stoten van je kleine teen vertrekt bij veel mensen het gezicht. Iedereen kent het gevoel wel van net met je kleine teen tegen iets aanbotsen. Dat arme kleine teentje heeft al vaak zat een dreun te voorduren. Kies voor een hangend badkamermeubel, zodat je niet al hinkelend van de pijn weer eens door de badkamer hoeft te hupsen.  

4. Het water kan nog wel een tikkeltje warmer, denk ik…

Het koude regenachtige weer komt er weer aan en wat is er dan lekkerder dan opwarmen onder een warme douche? Je begint niet met een al te warme temperatuur, maar tegen het einde sta je toch weer onder een veel te hete douche. Warm douchen is misschien wel lekker, maar helemaal niet goed voor je huid. Jaarlijks lopen er ook meerdere mensen (vooral kinderen) brandwonden op door te heet water. Om dit te voorkomen kun je kiezen voor thermostaatkraan. Een thermostaatkraan zorgt ervoor dat je niet zomaar boven een temperatuur van 38 graden kunt uitkomen. Je loopt hierdoor nooit het risico op verbranden.  

5. Balanceren kun je leren, maar waarom zou je?

Hoe goed kan jij op een been staan? Niet veel mensen zouden antwoorden met: ‘dat kan ik als de beste!’ Het is en blijft lastig om te balanceren op een been. Iedere keer als je het bad uitstapt moet je weer je leven riskeren. Natuurlijk is dit een grapje en een beetje overdreven, maar waarom moeilijk doen met een bad uitstappen als je ook gewoon uit een luxe inloopdouche kunt lopen? Geen gekke fratsen met balanceren op een been en minstens even lekker onder een regendouche.  

6. Anti-slip badmat

Nadat jij je vuile kleding in de wasmand hebt gedaan, zonder je kleine teen te stoten langs je badkamermeubel bent gelopen en je de vloer droog hebt getrokken van je ruime inloopdouche met thermostaatkraan kan het natuurlijk altijd nog zo zijn dat je niet helemaal scherp bent. Safety first! Kies voor een anti slip badmat. Hierdoor is uitglijden bijna onmogelijk geworden en is het comfortabel aan de voeten. Hopelijk heb je wat aan de tips en kan je in het vervolg alleen nog maar genieten in jouw veilige badkamer. Met uitzondering van de gevaren van krultangen, scheerapparaten en mobiele telefoons in de badkamer natuurlijk.


 

Meer inspiratie opdoen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!

 

13 november 2019
Gepost in: TIPS & TRICKS