• Gratis verzending vanaf €100,-

    Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

    • - Via pakketdienst;
    • - Via onze eigen chauffeurs;
    • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • - Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

  • 8.9 op feedbackcompany
    Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
  • 30 dagen retourneren
    Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
  • 7 showrooms
    Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

4 handige tips voor een kleine badkamer

Je gaat een kleine badkamer inrichten, een uitdaging: leuk! Het is een fabel dat je in een kleine badkamer geen opbergruimte hebt en dat een kleine badkamer niet zo luxe & comfortabel kan zijn als een ruime badkamer. Challenge accepted! In deze blog krijg je 4 handige tips voor het inrichten van een kleine badkamer!

Kleine badkamer tip 1: The bigger, the better

Kleine badkamer inspiratie

Grote tegels maken een ruimte optisch groter. Kies je voor een kleine tegel oogt dit automatisch drukker. Kies je voor een grote tegel, neem er dan één in een lichte kleur. Denk aan kleuren zoals lichte aardetinten, lichtgrijs of wit bijvoorbeeld. Is dit nou juist net niet wat je in gedachten had? Al die donkere badkamers die je voorbij ziet komen op Pinterest; die wil jij ook! Niet getreurd, natuurlijk kan dit gewoon. Een donkere badkamer geeft je juist het gevoel van veiligheid & geborgenheid. Denk aan kaarsjes, gedimde lichtjes - op en top gezelligheid! Klein nadeel: een donkere badkamer kan de ruimte wel optisch wat kleiner laten lijken. Twijfels? Mix it up! Een lichte tegel is prachtig te combineren met bijvoorbeeld een donker badkamermeubel of probeer met zwarte kleuraccenten te werken. Helemaal in de stijl van nu!

Kleine badkamer tip 2: Glas, glas, glas!

Kleine badkamer

Heel mooi zo’n betegelde voorzetwand bij een inloopdouche, maar niet altijd even praktisch in een kleinere badkamer. Het neemt toch meer ruimte in beslag dan je denkt en kan soms de badkamer kleiner laten ogen. In de kleine badkamer ga je voor glas wanneer je de ruimte optisch groter wilt laten lijken. Een glazen douchewand oogt ruimtelijk en neemt weinig ruimte in beslag. Ga je voor praktisch? Kies voor een schuifdeur! Dit staat nooit in de weg. Heb je een bad in de badkamer? Het vervangen van je bad voor een douche kan enorm helpen om meer ruimte te creëren.

Kleine badkamer tip 3: Grote spiegels

Kleine vierkante badkamer

Door het gebruik van grote badkamerspiegels lijkt een ruimte door de weerkaatsing van het licht altijd groter. Ga voor een retrolook met behulp van een grote ronde spiegel. Liever iets moderner? Kies voor een rechthoekige spiegel met of zonder verlichting!

Kleine badkamer tip 4: Keep it clean

Kleine badkamer met bad

Rommel betekent onrust. Deel jouw badkamer daarom ook praktisch in en vermijd open kastjes! Genoeg opbergruimte is een must, ga daarom voor een zwevend badkamermeubel met voldoende opbergruimte. Nog meer tips: creëer nisjes waar het kan, ga de hoogte in, maak gebruik van ongebruikte hoeken, ga voor een spiegelkast boven het meubel & hang plankjes op van glas of in de kleur van de tegels. Natuurlijk wel met mate! Kom je toch nog ruimte tekort? Trek de stijl door naar je hal door middel van een leuk kastje voor je handdoeken en/of verzorgingsproducten.


 

Meer inspiratie opdoen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!

 

29 november 2019