• Gratis verzending vanaf €100,-

    Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

    • - Via pakketdienst;
    • - Via onze eigen chauffeurs;
    • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • - Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

  • 8.9 op feedbackcompany
    Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
  • 30 dagen retourneren
    Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
  • 7 showrooms
    Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

12 ideeën voor het inrichten van je eigen wellness badkamer

Elke dag ontspannen, dat doe je heerlijk in je eigen wellness badkamer. Want zeg even eerlijk, hoe vaak ben je nou écht ontspannen? Tijd om jouw badkamer om te toveren tot een wellness badkamer. We hebben alvast de mooiste badkamer ideeën voor jouw wellness badkamer.

Badkamer met sauna

Klik hier om direct door te gaan naar alle wellness badkamer inspiratie

Hoe creëer je nou dat wellness gevoel?

Herkenbaar aan een wellness resort zijn natuurlijke materialen zoals water, hout, steen, planten en bloemen. Ga voor je tegels daarom voor natuursteen(look) en zorg voor een afwisseling tussen grote en kleine tegels om de ruimte lekker veel sfeer te geven. En wil je maximaal tot rust komen? Dan zijn dimbare verlichting, kaarsjes en een zacht instrumenteel achtergrondmuziekje een must.

Badkamer sauna stijl

Wat mag in een wellness badkamer echt niet ontbreken?

Ga bij jezelf na, hoe ontspan jij in je badkamer? Is dat van een lange douche, een warm bad óf juist in een badkamer met sauna? It’s all up to you! Maar we denken natuurlijk graag met je mee. Waar wij aan denken bij een wellness badkamer dan mogen de volgende items niet ontbreken:

  • Een ruime inloopdouche voor een of twee personen;
  • Een stortdouche en watervalkranen;
  • Een bubbelbad;
  • Een infraroodsauna;
  • Een sunshower;
  • Zijdouches voor een massagedouche.

  Wellness badkamer

Voorbeelden voor je wellness badkamer

In een wellness badkamer kun je alsnog veel kanten op. Een badkamer met douche én bad, donkere kleuren of juist lichte kleuren of een badkamer met sauna. Keuzes, keuzes! We verzamelden de mooiste badkamerinspiratie voor je zodat je alvast gemakkelijk wat ideeën kunt opdoen en verzamelen.

              

              

Belangrijke items in deze wellness badkamers zijn de grote kiezelstenen voor een extra natuurlijke uitstraling, planten in de badkamer, het luxe vrijstaande bad, houten details en natuurlijk de badkamer met sauna voor de wat grotere badkamer. Drie manieren om jouw wellness badkamer in te richten en ook een mooi verschil tussen de lichte en donkere badkamer. Zo creëer je jouw eigen hammam badkamer!

Perfecte items voor jouw wellness badkamer

€ 2.398,99
Levertijd: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
€ 3.174,00
Levertijd: 2 weken
€ 118,83
Levertijd: 5 werkdagen
€ 2.569,79
Levertijd: verwacht week 34
Trendy
Verkrijgbaar in 6 kleuren
€ 599,00
Je bespaart 29%
Levertijd: Voor 23:59 besteld, morgen in huis


Een accentmuur dankzij tegelstrips

Onderstaande badkamers hebben 1 ding gemeen, in alle drie van deze mooie badkamers zijn namelijk tegelstrips te vinden. Oké, oké. Je gaat jouw wellness badkamer vast niet buiten plaatsen (zie middelste foto), maar het gaat om het idee natuurlijk! Tegelstrips zijn een natuurlijke manier om een accent aan te brengen. Zo kun je ze in je inloopdouche plaatsen, op de toilet- of badombouw of achter je badkamermeubel voor mooie natuurlijke look. Wist je dat je deze tegelstrips op een mat koopt? Zo plaats je de steentjes een stuk gemakkelijker een veel sneller op de wand.

              

De mooiste tegelstrips voor jouw wellness badkamer

€ 109,26
Levertijd: 3 weken
€ 9,95
Levertijd: Vandaag besteld, vrijdag in huis
€ 113,99
Levertijd: 3 weken
€ 113,99
Levertijd: 3 weken
€ 129,00
Levertijd: 3 weken


Een natuurlijke look met kiezels of juist lekker luxe met mozaïek

Een andere manier om jouw wellness badkamer een natuurlijke uitstraling te geven is door het gebruik van kiezelsteentjes (foto 1 en 2). Net als met tegelstrips creëer je met kiezelsteentjes een natuurlijke look. Tip: ook mooi om de kiezelstenen terug te laten komen in je inbouwnis(sen). Houd je van meer van een luxe of klassieke uitstraling? Ga dan voor een accentwand met mozaïek tegels. Deze glanzende tegeltjes reflecteren licht als de beste en zorgen voor een gezellige en ultraluxe sfeer en passen perfect in een hotel chique badkamer.

              

De mooiste accenttegeltjes voor jouw wellness badkamer



Zo, inspiratie opgedaan voor jouw wellness badkamer?

We zijn benieuwd welke items jij terug laat komen in jouw versie van de wellness badkamer. En ben je er nog niet helemaal over uit? Kom dan even langs in een van onze showrooms om onze versies van de wellness badkamer te bekijken. Tot snel?


 

Meer inspiratie opdoen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!

 


14 juli 2021