Douchebak

Filteren
Filteren

Plaats een douchebak in je douchecabine voor extra gemak

Met een douchebak in je douche wordt het douchewater tijdens het douchen opgevangen en afgevoerd. Combineer je douchebak met een douchecabine en spatwater blijft binnen de doucheruimte de rest van je badkamer heerlijk droog!

>strong>Douchebak vs. douchevloer

Wist je dat er tegenwoordig ook douchevloeren te koop zijn? Een douchevloer plaats je op de badkamervloer en werkt als een douchebak. Het bevat een afvoer, loopt bij het doucheputje wat af om het water goed naar de afvoer te geleiden en is gemaakt van een antislipmateriaal. De moderne variant van de douchebak!

Maak je douchebak compleet

Met alleen een douchebak kopen ben je er nog niet, het water moet natuurlijk ook goed afgevoerd worden. Ga je jouw douchebak vervangen? Laat je leidingen tegelijkertijd even controleren door een loodgieter om te kijken of deze nog goed zijn. Zoek vervolgens een mooie nieuwe douchebak uit en maak je douchebak compleet een douchebakafvoer.

Afmeting van je douchebak

Is het de bedoeling dat de douchebak in een douchecabine terechtkomt of ga je jouw douchebak afsluiten met een (betegeld) muurtje en een deur? Tip: Vergeet niet dat als je een muurtje gaat plaatsen, je de tegeldikte ook moet meerekenen. Het zou zonde zijn als de douchebak niet past natuurlijk!</p