Douchecabine halfrond

Douchecabines zijn tegenwoordig in allerlei vormen en maten leverbaar. Dit zorgt ervoor dat er voor elke badkamer wel een passende oplossing te vinden is; een oplossing die niet alleen praktisch en functioneel is, maar ook aansluit bij het interieur van uw badkamer. Hieronder vertellen we u graag wat meer over onze douchecabine halfrond.

Locatie van uw halfronde douchecabine

Indien u graag een douchecabine halfrond wilt laten installeren, moet u hier natuurlijk wel de ruimte voor hebben. Als het om een nieuwbouw badkamer gaat is de installatie van een douchecabine halfrond doorgaans geen probleem; u heeft dan meestal de mogelijkheid om met de aannemer te overleggen waar u de afvoer en leidingen wilt laten uitkomen. Wanneer het een renovatie betreft moet er eerst gekeken worden of er wellicht leidingen moeten worden omgelegd. Uiteraard kan Sanitairkamer.nl u hierbij helpen! Doordat de muurprofielen 2 centimeter stelmogelijkheid bieden, kan de douchecabine halfrond ook gemonteerd worden tegen muren die niet 100% recht lopen.

Maten van onze halfronde douchecabines

Het formaat en de indeling van de badkamer is van grote invloed op de keuze voor de afmetingen van uw douchecabine. Onze douchecabine halfrond is 90 centimeter breed, 90 centimeter diep en 195 centimeter hoog. Indien andere afmetingen beter uitkomen, dan is het in veel gevallen wel mogelijk om uw douchecabine halfrond op maat te laten maken. Houdt u er wel rekening mee dat u dan te maken krijgt met een meerprijs; onze standaard afmetingen worden namelijk groot ingekocht, waardoor de prijzen een stuk lager liggen.

Deuren van de halfronde douchecabine

Onze douchecabine halfrond is voorzien van twee draaideuren. Deze slaan open naar buiten, dus u dient er rekening mee te houden dat er voldoende ruimte in de badkamer moet zijn om de douchedeuren te openen; als er een badkamermeubel of toilet naast of tegenover de douchecabine staat, mag de deur daar niet tegen aan komen.

Merk

Onze douchecabine halfrond is van het merk SaniGoods. Met dit merk bent u altijd verzekerd van een prima kwaliteit! U krijgt dan ook 2 jaar garantie op uw douchecabine halfrond.

Douchecabine halfrond bestellen

Onze douchecabine halfrond is heel voordelig online te bestellen in onze online shop. Heeft u behoefte aan een deskundig advies met betrekking tot de installatie van een douchecabine halfrond, neemt u dan gerust contact met ons op. Sanitairkamer.nl is u graag van dienst! Wilt u liever een rechthoekige douchecabine? Ook daarmee helpen wij u graag verder.