• Gratis verzending vanaf €100,-

  Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

  • - Via pakketdienst;
  • - Via onze eigen chauffeurs;
  • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
  • - Direct via de leverancier.

  Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

 • 8.9 op feedbackcompany
  Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
 • 30 dagen retourneren
  Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
 • 6 showrooms
  Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Harderwijk, Nieuwegein, Grootebroek, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 4600m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Vragen of advies nodig?
Bel: +31(0) 341 410 156
Of WhatsApp

Douchecabine halfrond

Die halfronde douchecabine is een echte eyecatcher! Een halfronde douchecabine plaats je namelijk niet maar vrij aan de wand. Dat geeft vrijheid!

Lees meer
Aflopend sorteren
€ 545,00
Levertijd: 3 weken
€ 555,00
Levertijd: 3 weken
Aflopend sorteren

Een echte eyecatcher die halfronde douchecabine

De halfronde douchecabine laat zich niet in de hoek zetten. In tegenstelling tot de andere douchecabines in ons assortiment plaats je de halfronde douchecabine niet in een hoek maar vrij aan een wand. Een echte eyecatcher dus! Dat geeft je de vrijheid om de ronde douchecabine te plaatsen waar je wil. Bijna helemaal dan, de leidingen moeten natuurlijk ook op die plek liggen of verlegd worden.

Alle voordelen van een halfronde douchecabine

Een halfronde douchecabine:

 • heeft een unieke vorm;
 • hoeft niet in een hoek geplaatst te worden;
 • houdt al het spatwater tegen;
 • is gemakkelijk te plaatsen;
 • neemt minder ruimte in beslag dan een inloopdouche.

Wat is de perfecte maat voor je halfronde douchecabine?

De minimale maat van een halfronde douchecabine in ons assortiment is 80x80cm, maar wil je net even wat meer ruimte hebben in je douche dan raden we je de 90x90cm of groter aan. Zelf je ideale douchecabine samenstellen kan een mooie oplossing bieden als je echt iets specifieks in gedachten hebt of natuurlijk een speciale maat wenst.