Douchecabine halfrond

Filteren
Filteren

Douchecabine halfrond bestellen bij Sanitairkamer

Douchecabines zijn tegenwoordig in allerlei vormen en maten leverbaar. Dit zorgt ervoor dat er voor elke badkamer wel een passende oplossing te vinden is. Een oplossing die niet alleen praktisch en functioneel is, maar ook aansluit bij het interieur van je badkamer.

Locatie van de halfronde douchecabine

Indien je graag een douchecabine halfrond wilt laten installeren, moet je hier natuurlijk wel de ruimte voor hebben. Als het om een nieuwbouw badkamer gaat is de installatie van een douchecabine halfrond doorgaans geen probleem; je hebt dan meestal de mogelijkheid om met de aannemer te overleggen waar je de afvoer en leidingen wilt laten uitkomen. Wanneer het een renovatie betreft moet er eerst gekeken worden of er wellicht leidingen moeten worden omgelegd. Doordat de muurprofielen 2 centimeter stelmogelijkheid bieden, kan de douchecabine halfrond ook gemonteerd worden tegen muren die niet 100% recht lopen.

Maten

Het formaat en de indeling van de badkamer is van grote invloed op de keuze voor de afmetingen van je design douche cabine. Onze douchecabine halfrond is 90 centimeter breed, 90 centimeter diep en 195 centimeter hoog. Indien andere afmetingen beter uitkomen, dan is mogelijk om de douchecabine halfrond op maat te laten maken.

Deuren van de halfronde douchecabine

Onze douchecabine halfrond is voorzien van twee draaideuren. Deze slaan open naar buiten, dus je dient er rekening mee te houden dat er voldoende ruimte in de badkamer moet zijn om de douchedeuren te openen; als er een badkamermeubel of toilet naast of tegenover de douchecabine staat, mag de deur daar niet tegenaan komen.

Merk halfronde douchecabine

Onze douchecabine halfrond is van het merk SaniGoods. Met dit merk ben je altijd verzekerd van een superieure kwaliteit! Je krijgt dan 2 jaar garantie op de douchecabine halfrond. Onze aanrader is de Sanigoods Donna Douchecabine Halfrond 90x90cm.

Andere soorten douchecabines

Naast de douchecabine halfrond verkopen we meerdere soorten douchecabines zoals de vierkante douchecabine, ronde douchecabine, vijfhoekig douchecabine of de complete douchecabine. Wil je in één keer je douchecabine kopen? Kies dan voor een complete douchecabine waarmee je zelf niet meer alle onderdelen apart hoeft aan te kopen. Dit is zeer voordelig en erg gemakkelijk.

Design douchecabine halfrond bestellen

Onze douchecabine halfrond is heel voordelig online te bestellen in onze online shop. Heb je behoefte aan een deskundig advies met betrekking tot de installatie van een douchecabine halfrond, neem dan gerust contact met ons op. Sanitairkamer.nl is je graag van dienst! Wil je liever een rechthoekige douchecabine? Ook daarmee helpen wij je graag verder. Voor wastafel accessoires, een goede douchewand en meer kijk je snel verder op onze webshop of kom langs in onze showroom in Harderwijk!