Douchecabine rechthoek

Filteren
Filteren

Douchecabine rechthoek kopen bij Sanitairkamer

Rechthoekige douchecabines bieden je vele malen meer comfort en gemak dan een douchegordijn. Een badkamerverbouwing op de planning staan? Wanneer je je aan het oriënteren bent op een geschikte douchecabine voor je badkamer, overweeg de douchecabine rechthoek! Deze douchecabines bieden lekker veel ruimte en zijn in vele afmetingen leverbaar.


Locatie van de rechthoekige douchecabine

De locatie van douchecabine rechthoek is bij een renovatie meestal gebonden aan de plek waar de leidingen en de afvoer uitkomen. Wanneer het echter een nieuwbouwwoning betreft, kun je vaak zelf aangeven waar je de leidingen en afvoer wilt laten uitkomen. In dat geval heb je alle vrijheid om te bepalen waar je de douchecabine rechthoek wilt installeren. Wat de situatie ook is, we raden aan om altijd goed na te denken over de opstelling en alle mogelijkheden na te gaan. Zo kun je voor de meest praktische locatie kiezen.

Maten van onze rechthoekige douchecabines

Welke maat douchecabine voor jouw badkamer het meest geschikt is, is grotendeels afhankelijk van het formaat en de indeling van de badkamer. Om voor elke badkamer een passende rechthoekige douchecabine te kunnen leveren, voeren we vele uiteenlopende afmetingen. Tot de standaard afmetingen behoren de afmetingen 80x70 centimeter, 90x80 centimeter, 100x80 centimeter, 120x80 centimeter, 120x90 centimeter, 140x70 centimeter en 140x100 centimeter.

Indien je in ons aanbod douchecabines vierkant niet de gewenste afmetingen heeft kunnen vinden, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen ook meer exclusieve maten voor je bestellen. Hiervoor geldt echter wel dat je vaak wat meer kwijt bent, omdat deze in kleinere oplages worden geproduceerd en ingekocht of speciaal voor je op maat worden gemaakt.

Deuren voor de rechthoekige douchecabine

Het type deur(en) van de douchecabine rechthoek is van grote invloed op het gebruiksgemak. Het is dan ook raadzaam om vooraf goed te bedenken aan welk type douchedeur je de voorkeur geeft. Wij leveren rechthoekige douchecabines met zowel één als twee deuren. Je kunt kiezen voor draaideuren, schuifdeuren of vouwdeuren. Houd daarbij ook rekening met de beschikbare ruimte rondom de douchecabine; bij beperkte ruimte kan het soms beter zijn om geen douchecabine met openslaande deuren te nemen.

De meeste van onze deuren zijn gemaakt van helder glas. Dit is veiligheidsglas en nano glas, wat betekent dat de deuren voorzien zijn van een nano antikalk coating waardoor schoonmaken veel makkelijker gaat!

Het grote aanbod van Sanitairkamer

Behalve douchecabines rechthoek verkopen we ook ronde douchecabines, halfronde douchecabines en vierkante douchecabines. Wil je in één keer je modern douchecabine rechthoek kopen in plaats van alle onderdelen apart? Kijk dan naar ons aanbod complete douchecabines. Hier koop je gemakkelijk, snel en voordelig alles wat je nodig hebt voor een prachtige design douchecabine in jouw huis.

Merken

Bij Sanitairkamer.nl hechten we een grote waarde aan de kwaliteit van onze producten. We verkopen dan ook uitsluitend merken die zich hebben bewezen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Hiertoe behoren de merken Aqualux, B-Stone, Best Design, Lambini Designs, Plieger, Mueller, SaniGoods, Saniscape en Tiger. Hierdoor verkopen we rechthoekige douchecabines voor elk budget. Een echte aanrader is de Aqualux Shine Vouw douchecabine rechthoek 80x70 cm.

Douchecabine rechthoek bestellen

Sanitairkamer.nl gaat verder dan alleen het leveren van een douchecabine. Je kunt ook bij ons terecht voor een deskundig advies. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de aanschaf van een douchecabine rechthoek! Wil je liever een andere vorm, bekijk dan ook zeker onze vijfhoekige douchecabines of kies voor een mooie complete douchecabine of een stoomcabine. Op zoek naar unieke baden, kijk dan eens naar ons mooie assortiment vrijstaande baden.