Glijstangen

Filteren
Filteren

Douchestangen en glijstangen

Een douchestang, ook wel glijstang genoemd, kan los gekocht worden of in combinatie met een nieuwe douchekop of handdouche. Het voordeel van zo’n douchestang is dat je de douchekop van je nieuwe regendoucheset op hoogte kunt verstellen. Zo kan iedereen heerlijk douchen!

Een losse douchestang of met douchekop?

Werkt je huidige douchekop nog goed, maar wil je dus alleen de douchestang vervangen? Dan kun je de douchestang ook gewoon los kopen. Controleer goed of je huidige douchekop past op de douchestang die je koopt. Liever de hele boel vervangen? Dan kun je kiezen voor een nieuwe douchestang én douchekop.


Veelgestelde vragen over douchestangen

Wat wordt er met een douchestang bedoeld?

Een douchestang is een verstelbare stang aan de muur waar je jouw handdouche op kunt bevestigen. Je koopt je glijstang los of met een handdouche om heerlijk onder te kunnen douchen. Een douchestang is vaak te vinden in huurhuizen en -appartementen en is daarom een mooie oplossing wanneer je een goedkope douche wilt creëren.

 

Welke verschillende opties zijn er in douchestangen?

Een glijstang scoor je in verschillende uitvoeringen. Ben je alleen op zoek naar een douchestang of naar een glijstang met een douchekop? Maak je keuze tussen een leuk kleurtje (goud, koper of classic rvs of chroom) en geniet van jouw nieuwe douche!