Douchecabine 80x90

Bij Sanitairkamer bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar rechthoekige douchecabines. Zo bieden wij douchecabines aan in maten 120x90, 80x120, enzovoorts. Hieronder vindt u een overzicht van onze douchecabines 80x90.

Douchecabine 80x90 met veiligheidsglas

Kiest u ervoor om een douchecabine te bestellen bij ons, dan bent u ervan verzekerd dat deze is voorzien van veiligheidsglas. De dikte hiervan varieert tussen de 3 en 8 millimeter. Ook is een deel van onze cabines voorzien van een anti-kalk coating, zodat u geen last krijg van kalkaanslag.

Douchecabine 80x90 inclusief douchebak

Onze douchecabines worden standaard zonder douchebak geleverd. Zo kunt u zelf een keuze maken welke douchebak u wilt hebben. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld bakken van verschillende hoogtes, maar bijvoorbeeld ook van natuursteen. Net wat u waar u blij van wordt en wat u mooi vindt in uw badkamer. Wilt u liever een douchecabine waar alles al bij zit? Bekijk dan eens onze complete douchecabines.

Douchecabine 80x90 merken

Bij Sanitairkamer weten we het belang van producten van uitstekende kwaliteit. Wij leveren dan ook alleen douchecabines 80x90 van bekende merken, zoals:

  • Aqualux
  • Saniscape
  • Lambini Designs
  • Plieger
  • Hüppe

Tot Slot

Wilt u uw badkamer met meer dan alleen een nieuwe douchecabine uitbreiden? Of wilt u een nieuwe stijl voor uw badkamer? Ook dan helpen wij u graag verder. Kijk eens in ons aanbod badkamermeubels voor een nieuw kast. Of kies voor een nieuwe douchekraan en neemt eens plaats op een ander toilet. Wij helpen u graag verder bij het opnieuw inrichten. Ook voor ander advies staan we voor u klaar. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, of kom eens langs in onze showroom in Harderwijk.

Greep uit ons assortiment met douchecabine 80x90: