• Gratis verzending vanaf €100,-

  Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

  • - Via pakketdienst;
  • - Via onze eigen chauffeurs;
  • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
  • - Direct via de leverancier.

  Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

 • 8.9 op feedbackcompany
  Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
 • 30 dagen retourneren
  Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
 • 7 showrooms
  Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Vragen of advies nodig?
Bel: +31(0) 341 410 156

Welke douchegoot moet je kiezen?

Je hebt een inloopdouche, een douchewand of een douchecabine op het oog. Bij het shoppen van een douche horen ook belangrijke douche toebehoren waaronder een douchegoot. Met een douchegoot wordt het douchewater in jouw inloopdouche of douchecabine snel afgevoerd en vermijd je een waterballet. Een echte must dus!

Waarom is het belangrijk om goed na te denken over welke douchegoot je neemt?
In je douche is een douchegoot enorm belangrijk. Het water kan anders niet wegstromen en dat is wel het laatste wat we willen: een natte badkamer. Voordat je gaat kijken welke douchegoot je wil is het handig om te beslissen wat voor soort douche en douchevloer je neemt. Met een te grote douchegoot kom je in de knel met de grootte van de douche, en met een te kleine douchegoot voert het douchewater te langzaam weg. Na deze stappen kan je kijken welke douchegoot je wil en welke kleur er het beste in jouw badkamer past. Ga je voor een shiny gouden douchegoot, een matzwarte douchegoot of toch voor de tijdloze RVS variant?

Maar welke maat douchedrain moet je hierbij kiezen?

Douchegoten heb je in verschillende breedtes. Net als dat je inloopdouches, douchewanden en douchecabines in verschillende maten hebt. Maar voor welke maat douchegoot ga je? Bepaal eerst de grootte van de inloopdouche of douchecabine. De afmeting van de douche is enorm belangrijk voor het bepalen van de grootte van je douchegoot. Wij raden je aan om minimaal 5cm á 10cm aan beide kanten over te houden naast de douchegoot. Heb je een 90x90cm douchecabine gescoord en wil je daar een perfect passende douchegoot bij? Een 70cm douchegoot is altijd goed.

Ga niet voor een te kleine douchegoot. Vooral als je een regendouche hebt, waar nogal veel water in één keer uitkomt, kan een te kleine douchegoot dat niet aan. Bij een 70cm douchegoot zit je altijd wel goed en is er genoeg ruimte voor het douchewater om weg te stromen.

Douchegoot met of zonder flens

Een douchedrain plaats je altijd op de laagste plek in de douche, meestal is dit aan de achterkant van de douche. Zo kan het water goed naar de douchegoot stromen en heb je geen last van een waterballet in jouw douche. Maar voor wat voor soort douchegoot ga je? De woorden muurflens, vloerflens en douchegoot zonder flens zullen je misschien weinig zeggen. Een flens zorgt voor een betere afdichting. Hieronder leggen we je kort de soorten douchegoten met of zonder flens uit.