Sanitairkamer.nl beoordelingen

9/10 met 4216 beoordelingen

- 23 oktober 2019

Gesloten douchecabine gekocht. Goede kwaliteit en zeer mooi design. Handleiding zou beter kunnen sommige detailtekeningen zie erg klein en onduidelijk. De meegeleverde slangen passen niet op het koppelstuk van de douchekraan.

- 23 oktober 2019

Duidelijke website. keurig op tijd afgeleverd

- 22 oktober 2019

Na het online bestellen van een Geberit inbouw toilet werd mij pas duidelijk dat er een levertijd stond voor 0-1 week. Gezien deadline van de aannemer had ik telefonisch contact gezocht en heeft de jongeman aan de telefoon kunnen nagaan dat mijn gehele order voorradig was en dat het systeem te voorbarig was met de aangegeven levertijd van 0-1 week. Hij heeft geregeld dat de bestelling die zelfde nog klaar werd gezet voor verzending. De volgende dag werd ook keurig alles geleverd in zeer goed staat. Fantastisch want de aannemer kon er direct mee aan de slag

- 22 oktober 2019

pluim voor de verkopers goede uitleg gaat zo door mensen van ons krijgen jullie een pluim zal de mensen wel de sanitarkamer aanraden dank jullie voor de service van snel leveren groet cor uit brabant.

- 22 oktober 2019

Fijn om snel iemand te spreken en om me van de juiste informatie te voorzien.

- 22 oktober 2019

Personeel is zeer behulpzaam levering was goed je werd op tijd ge nformeerd voor het leveren van de spullen

- 22 oktober 2019

Duidelijke info over order en status van levering. Netjes dat de chauffeur belde om door te geven dat hij er 10 minuten later zou zijn.

- 22 oktober 2019

Top bezorging

- 22 oktober 2019

Op zoek naar tegels voor in de badkamer en een paar extra s kwamen we bij Sanitairkamer te Harderwijk. Eerste indruk van de winkel is netjes voldoende keuzes in tegels wc s wastafels spiegels douchedeuren douche- kranen en wat dan nog meer. Even rond gekeken maar algauw werden we netjes geholpen door een medewerker. Uitgelegd wat onze wensen zijn en wat mogelijk is. Omdat we al wat offertes hadden hebben we ze deze laten zien en van daar uit hebben zij een offerte gemaakt. Deze was en is beduidend goedkoper dan een Sanidump of -sale Ook nog menig telefoontjes naar hen gedaan en ten allen tijden netjes te woord gestaan gezeten en alles werd netjes op de mail zwart wit gezet. En dus was de keuze gauw gemaakt voor Sanitairkamer.nl Ze hebben de spullen netjes afgeleverd en nu is het nog even wachten op de installateur.

- 21 oktober 2019

In de winkel nieuwegein geweest aardige mensen maar konden ons niet echt helpen omdat de cabine die we zochten daar niet stond. Ook in hardewijk stond hij niet. Dus op de bollefooi op internet bedsteld. Dat ging eenvoudig en binnen twee weken keurig afgeleverd. De cabine in elkasr gezet en alles werkt perfect fijne cabine voor weinig geld.

Artikelen 1 tot 10 van 4164 in totaal

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 417