Geberit Renovatieweken

Geberit korting

Tijd voor een nieuw toilet? Exclusief voor Sanitairkamer ontvang jij tijdens de Geberit Renovatieweken van 27 november t/m 31 januari een cashback van maximaal €60,- op jouw nieuwe Geberit toilet met Geberit zitting én geef je jouw huidige toilet direct een upgrade. Een kleine aanpassing maar we beloven je: een groot gemak (én een leuke korting). Benieuwd naar de opties? Shop een van de geselecteerde Geberit WC-packs via de oranje button hieronder. 

Bekijk hier je opties

Daarom kies je voor een Geberit Rimfree® toilet

Naast dat je natuurlijk een leuke cashback ontvangt, mag een Geberit toilet absoluut niet ontbreken aan jouw toilet of badkamer. Benieuwd naar de voordelen?

  Geberit Icon Family toilet

 • Het Geberit Rimfree® wandcloset heeft geen spoelrand. Het wandcloset ziet er daardoor niet alleen mooier uit, maar is ook nog eens gemakkelijk schoon te houden en is daardoor hygiënischer. Want door het niet hebben van een spoelrand krijgt vuil geen kans zich af te zetten op onzichtbare plekken. De unieke gepatenteerde spoelverdeler zorgt voor een optimale spoeling. Het spoelwater wordt symmetrisch in het closet naar rechts en naar links geleid en naar beneden gevoerd waarbij het water direct in de sifon uitkomt. De waterverdeler van het wandcloset maakt de aanwezigheid van een spoelrand overbodig.
 • Dankzij de Easy Fast Fix bevestiging kun je een Geberit toilet eenvoudig installeren.
 • Quick release-zitting: supersnel de zitting verwijderen en weer terug plaatsen.
 • Kies je voor een Geberit toilet met een KeraTect® glazuur dan kies je voor een uniek hygiënische en duurzaam glazuurlaag dat de microporiën van het keramiek sluit en daardoor een gladder oppervlak vormt. Stromend water heeft op KeraTect® een reinigende werking. Het water verspreidt zich namelijk gelijkmatiger over het oppervlak en spoelt vuil weg, zonder sporen na te laten. Zo wordt kalkophoping voorkomen en is schrobben en schuren niet nodig.
 • Ideale combinatie met geïntegreerde toiletstickhouder, zorgt voor een frisse spoeling. Geen toiletblok aan de rand die de Rimfree® spoeling verstoord.
 • Als je kiest voor het Geberit ONE wandcloset kun je achteraf, na installatie van het inbouwreservoir en het wandcloset, nog de hoogte van wandcloset aanpassen. En dankzij de innovatieve TurboFlush spoeltechnologie spoelt de wc stil en doeltreffend door.
 • Handige Packs verkrijgbaar: closet met zitting in één handige en voordelige meeneemverpakking (Geberit Renova Plan, iCon en ONE).Zo doe je mee

Tijdens de Geberit Renovatieweken van 27 november t/m 31 janurari 2022 ontvang jij tot €60,- cashback op jouw Geberit wc-pack. Benieuwd hoe je meedoet? 

 1. Koop 1 van de geselecteerde Geberit Rimfree® wandclosets met Geberit wc-zitting of Geberit ONE wandclosets op Sanitairkamer.nl. Bekijk de geselecteerde toiletten hier of via de button hierboven. 
 2. Vul na de aankoop je gegevens in via onderstaande button en vul het formulier volledig in.
 3. Geberit controleert je aanvraag en betaalt na goedkeuring de cashback binnen 3 weken na afloop van de recht op retourperiode terug op het door jouw aangegeven bankrekening.
Vraag hier je cashback aan


Geberit Renovatieweken cashback
 

De actievoorwaarden

 • Je ontvangt een cashback t.w.v. €50,- op Geberit Rimfree® wandclosets inclusief Geberit WC-zitting en €60,- cashback op de Geberit TurboFlush wc's (ONE). 
 • Deelname is uitgesloten voor personen onder de 18 jaar, alsmede voor medewerkers van Geberit, Sanitairkamer en alle andere betrokken partijen bij de totstandkoming van deze actie.
 • De actie is alleen geldig op de geselecteerde Geberit Rimfree wandclosets + bijpassende Geberit zittingen die zichtbaar zijn op de pagina Sanitairkamer.nl/aanbiedingen/geberit-cashback/ en die zijn aangeschaft tussen 27 november 2021 t/m 31 januari 2022.
 • De actie is geldig in Nederland.
 • De actie is NIET geldig in combinatie met andere kortingsacties.
 • Een persoon of een huishouden mag slechts één maal deelnemen aan de actie.
 • Deelname geschiedt door het volledig invullen van de gegevens in het Geberit actieformulier en het uploaden van de aankoopfactuur via de link op de actiepagina van Sanitairkamer.nl
 • De gegevens op het actieformulier dienen overeen te komen met de gegevens op de factuur van Sanitairkamer.nl.
 • Na controle en goedkeuring door Geberit ontvang je het bedrag binnen 3 weken op het door jouw aangegeven bankrekeningnummer.
 • Om deel te nemen aan de actie, dien je bij Sanitairkamer.nl het actieformulier volledig in te vullen. Een actieformulier dat niet compleet of niet geldig is, wordt niet gehonoreerd.
 • Het terug te ontvangen bedrag wordt niet contant uitgekeerd, maar uitsluitend overgemaakt op je bankrekening.
 • Cashbackaanvragen kunnen tot 28 februari 2022 bij Geberit ingestuurd worden om nog in aanmerking te komen voor de cashbackactie.
 • Deelnemers gaan akkoord dat Sanitairkamer de klant- en aankoopgegevens doorstuurt naar Geberit voor controle. De deelnemers gaan er mee akkoord dat hun gegevens door Geberit opgeslagen worden. Deze gegevens zullen alleen door Geberit worden gebruikt om de aankoop te controleren. Gegevens worden niet aan derden verstrekt.
 • Geberit kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die op enige wijze voort kan komen uit deze actie. Ook voor problemen en gevolgschade veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen, zoals tijdelijke onbereikbaarheid van de site, niet-werkende links, problemen met abonnementen of verbindingen bij jouw internet- of mobiele provider, of andere situaties van overmacht, is Geberit niet aansprakelijk.
 • Deelname aan de actie betekent instemming met de gestelde voorwaarden.