Glazen douchewand

Een glazen douchewand is helemaal de trend van het moment. Door het plaatsen van een glazen douchewand stap jij zo in en uit de douche, zonder moeilijkheden.
 
 
Waarom een glazen douchewand?
Een glazen douchewand heeft vele voordelen. De wand is erg veilig en kan tegen een stootje. Ook is een glazen douchewand erg makkelijk schoon te houden, dat willen we natuurlijk allemaal! Ook is onder de douche stappen makkelijker dan ooit. Je hoeft alleen even het hoekje om te lopen, waar zeeën van ruimte je tegemoetkomen. Een glazen douchewand is bovenal ook gewoon erg mooi in jouw badkamer. De glazen douchewand geeft een mooie uitstraling aan de badkamer en de ruimte wordt optisch vergroot.
 

POPULAIRE GLAZEN DOUCHEWANDEN

 
 

INSPIRATIE! | GLAZEN DOUCHEWAND IN DE BADKAMER

Een glazen douchewand heeft niet alleen heel veel voordelen, ook staat de wand in elke badkamer prachtig en ruimtelijk. Je hebt verschillende douchewanden. Zo kun je een douchewand nodig hebben voor een inloopdouche. Of een vrijstaande douchewand zodat je van twee kanten onder de douche kunt springen. Alleen een glazen zijwand is ook een optie. Heb je een bad? Dan kun je ook kiezen voor een glazen badwand, die je bevestigd wordt op het bad.
 

Heb je een dosis inspiratie nodig? Neem dan een kijkje tussen de volgende foto's.

Glazen douchewand

Weet jij ondertussen wat voor soort glazen douchewand jij wilt hebben? Wij van Sanitairkamer hebben een mooi collectie glazen douchewanden in verschillende vormen en maten. Neem een kijkje in de collectie en misschien steelt jouw badkamer binnenkort de show met een mooie glazen douchewand! Ook ben je van harte welkom in onze showrooms om de glazen wanden in het echt te bewonderen.