Gouden kranen

Zie jij ook steeds vaker gouden kranen terugkomen, in de zoektocht naar een nieuwe badkamer? Wij willen jouw graag laten zien, waarom wij zo enthousiast zijn over gouden kranen. Mensen denken bij goud snel aan ordinair, maar het tegendeel gaan wij bewijzen. Goud kan juist een hele chique uitstraling geven aan jouw badkamer of keuken. De zilveren kraan is verleden tijd in de interieurtrends en maakt plaats voor de kleuren goud, zwart of bijvoorbeeld rosé-goud. 
 
Waarom een gouden kraan?
Een badkamer of keuken wordt vaak geassocieerd met de kleur wit of zwart. Dit zijn eenvoudige kleuren en daardoor gezien als 'veilig'. Om de ruimtes een boost te geven, kan je gebruik maken van gouden items. De gouden details geven een luxe en unieke indruk, waardoor jouw badkamer een inspiratie wordt voor anderen! Ook zijn de gouden details veel te zien in de interieurtrends.

NEEM EEN KIJKJE IN ONS ASSORTIMENT GOUDEN KRANEN

 
 

INSPIRATIE! | GOUD IN DE BADKAMER

Oorsponkelijk is de badkamer in het huis gemaakt om jezelf te wassen en te verzorgen. Tegenwoordig heeft de badkamer een luxueuze invulling. In de badkamer wordt een moment van rust en ontspanning gecreëerd. Ontspanning en rust worden meestal gekoppeld aan de kleuren wit en zwart. Heb je ook een momentje voor jezelf nodig om te ontspannen? Dat kan ook met goud en kleurgebruik! Gouden kranen kunnen in een badkamer geplaatst worden als wastafelkraan, badkraan of douchekraan. Echte waaghalzen zullen ervoor kiezen om meerdere items in het goud te nemen. Wist je dat zelfs de sifon in het goud beschikbaar is? Zo is de doorn in het oog ook meegestyled in jouw badkamer. Maak je badkamermeubel verder af met een gouden spiegel en jouw badkamer is helemaal afgestyled! 
 
 

|             |

 

INSPIRATIE! | GOUD IN DE KEUKEN

Niet alleen in de badkamer, maar ook in de keuken worden steeds meer gouden details gespot. Om de hele keuken te voorzien van gouden details, is een beetje teveel van het goede. Enkele details zoals een gouden keukenkraan, zeeppompjes en lampjes geven een hele luxe uitstraling aan de keuken. Om een indruk te geven van gouden details in de keuken, hebben wij een dosis inspiratie voor jou uitgezocht!

 
 

|             |

 
 

Enorm enthousiast geworden (wat wij natuurlijk begrijpen) en op zoek naar meer inspiratie? Neem een kijkje op onze Pinterest! Twijfel je nog een beetje? Dan ben je van harte welkom bij onze badkamer showrooms, om het met eigen ogen te zien.

Speciaal voor jou lichten we nog even onze populairste kranen uit.

POPULAIRE GOUDEN KRANEN