Gouden kranen

Zie jij ook steeds vaker gouden kranen terugkomen, in de zoektocht naar een nieuwe badkamer? Wij willen jouw graag laten zien, waarom wij zo enthousiast zijn over gouden kranen. Mensen denken bij goud snel aan ordinair, maar het tegendeel gaan wij bewijzen. Goud kan juist een hele chique uitstraling geven aan jouw badkamer of keuken. De zilveren kraan is verleden tijd in de interieurtrends en maakt plaats voor de kleuren goud, zwart of bijvoorbeeld rosé-goud. 
 
Waarom een gouden kraan?
Een badkamer of keuken wordt vaak geassocieerd met de kleur wit of grijs. Dit zijn eenvoudige kleuren en daardoor gezien als 'veilig'. Om de ruimtes een boost te geven, kan je gebruik maken van gouden items. De gouden details geven een luxe en unieke indruk, waardoor jouw badkamer een inspiratie wordt voor anderen! Ook zijn de gouden details veel te zien in de interieurtrends.

NEEM EEN KIJKJE IN ONS ASSORTIMENT GOUDEN KRANEN

 
 

INSPIRATIE! | GOUD IN DE BADKAMER

Oorsponkelijk is de badkamer in het huis gemaakt om jezelf te wassen en te verzorgen. Tegenwoordig heeft de badkamer een luxueuze invulling. In de badkamer wordt een moment van rust en ontspanning gecreëerd. Ontspanning en rust worden meestal gekoppeld aan de kleuren wit en zwart. Heb je ook een momentje voor jezelf nodig om te ontspannen? Dat kan ook met goud en kleurgebruik! Gouden kranen kunnen in een badkamer geplaatst worden als wastafelkraan, badkraan of douchekraan. Echte waaghalzen zullen ervoor kiezen om meerdere items in het goud te nemen. Wist je dat zelfs de sifon in het goud beschikbaar is? Zo is de doorn in het oog ook meegestyled in jouw badkamer. Maak je badkamermeubel verder af met een gouden spiegel en jouw badkamer is helemaal afgestyled! 
 
 

|             |

 

INSPIRATIE! | GOUD IN DE KEUKEN

Niet alleen in de badkamer, maar ook in de keuken worden steeds meer gouden details gespot. Om de hele keuken te voorzien van gouden details, is een beetje teveel van het goede. Enkele details zoals een keukenkraan, zeeppompjes en lampjes geven een hele luxe uitstraling aan de keuken. Fan van een klassieke of landelijke look? Denk dan eens aan een nostalgische keukenkraan. Om een indruk te geven van gouden details in de keuken, hebben wij een dosis inspiratie voor jou uitgezocht!

 
 

|             |

 
 

Enorm enthousiast geworden (wat wij natuurlijk begrijpen) en op zoek naar meer inspiratie? Neem een kijkje op onze Pinterest! Twijfel je nog een beetje? Dan ben je van harte welkom bij onze badkamer showrooms, om het met eigen ogen te zien.

Speciaal voor jou lichten we nog even onze populairste kranen uit.

POPULAIRE GOUDEN KRANEN


Veelgestelde vragen over gouden kranen

Welk type gouden kranen verkopen jullie?

Gouden kranen zijn bij ons ook favoriet en daarom zorgden we voor een uitgebreid assortiment gouden kranen voor je wastafel, toilet, keuken, bad én in je douche. In verschillende stijlen (hoekig, rond, stoer) te kopen maar ook in verschillende uitvoeringen (opbouw- of inbouwkraan). Bekijk ons volledige assortiment gouden kranen hier!

 

Hoe combineer je gouden kranen?

Wist je dat gouden kranen beter te combineren zijn dan je misschien denkt? Gouden kranen staan perfect in elke badkamerstijl en zijn echte eyecatchers! Ze geven warmte aan bijvoorbeeld je stoere betonlook badkamer en ze versterken je klassieke badkamerstijl. Bang dat gouden kranen te heftig zijn? Houd de rest van je interieur rustig, dan is er helemaal niets aan de hand!

Hoe kun je gouden kranen het beste onderhouden?

Wil je lang van je gouden kranen genieten? Zorg er dan voor dat je jouw gouden kranen na het douchen even snel droogmaakt met een zachte handdoek (zo voorkom je kalkaanslag en op de lange termijn kleurverschil) en dat je milde reinigingsmiddelen gebruikt tijdens de schoonmaakbeurt zoals groene zeep of schoonmaakazijn.

 

Blijven gouden kranen lang mooi?

Hoe de gouden kleur op de kraan komt is natuurlijk per merk verschillend. Vaak heb je te maken met een sterke gouden coating, maar zitten er ook kranen in ons assortiment die hun gouden kleur door een veilige chemische reactie krijgen. Je mag er bij welke gouden kraan je ook bij ons koopt altijd van uitgaan dat je lang van de prachtige gouden kleur mag genieten!