Gouden spiegel

Een gouden spiegel ordinair?! Welnee, goud is tegenwoordig helemaal hot. Door gouden details toe te voegen, krijgt de ruimte een unieke luxe uitstraling. Dat kan een gouden spiegel zijn maar ook een gouden kraan, douchekop, mandje, zeeppompje of greep. Kun je je er nog niets bij voorstellen? Neem dan snel een kijkje. Wedden dat wij jou zo hebben overtuigd?
 
 
Waarom een gouden spiegel?
Spiegels geven ruimte aan jouw huis. Je bent vast wel eens tegen een spiegel aangelopen, omdat je dacht dat er meer achter was, geef maar toe.. Ook is een spiegel onmisbaar: even in de spiegel kijken in de badkamer, even in de spiegel kijken in de gang, een check hier en daar. Wie herkent het niet? Door een gouden spiegel toe te voegen, vang je 3 vliegen in 1 klap: je hebt optisch meer ruimte, een unieke ruimte en je gaat helemaal mee in de interieurtrends. Vooral de gouden ronde spiegel zien wij veel terug. Benieuwd geworden? Scroll dan door voor een dosis inspiratie.
 

POPULAIRE GOUDEN SPIEGELS

 
 
 

INSPIRATIE! | GOUDEN SPIEGEL IN DE BADKAMER

Een gouden spiegel is er in verschillende vormen en maten. Een gouden ronde spiegel, of toch een gouden rechthoekige spiegel? Beide opties zijn mogelijk. De ronde spiegel geeft een speels effect en de rechthoekige spiegel strakke lijnen. De kracht is om de basis rustig te houden en met accessoires een identiteit te geven aan de badkamer. Zoals je ziet hieronder, is de basis rustig en is de ruimte aangevuld met accessoires. Betonlook tegels of marmeren tegels zullen samen met de gouden spiegel een tof effect geven.
 
 

|             |

 

INSPIRATIE! | GOUDEN SPIEGEL IN HUIS

Waarom alleen een gouden spiegel in de badkamer toevoegen, als ze in de rest van het huis net zo vet staan? Dat zou zonde zijn. Zo kan het toilet, de woonkamer, gang of slaapkamer ook met een gouden spiegel worden gestyled. Om een extra speels effect te geven, kunnen verschillende gouden spiegels bij elkaar worden geplaatst. Grote met kleine formaten of allemaal kleintjes, ronde met vierkante of gouden barokspiegel: alle combinaties zijn mogelijk. Herhaling is de kracht van de boodschap.

 
 

|  |  |

 
 

Net zo enthousiast geworden van gouden spiegels als wij? Wij van Sanitairkamer hebben een mooi collectie spiegels met gouden rand. Zoals hierboven kunnen de spiegels ook fantastisch worden gecombineerd met elkaar. Neem een kijkje in de collectie en misschien steelt jouw huis de show met een mooie gouden spiegel boven je badkamermeubel!