Grijze tegels nodig? Wij helpen met het zoeken van de perfecte tegel!

Grijze tegels heb je werkelijk in meer dan 1000 verschillende vormen en maten. Ben je er eindelijk uit dat je een grijze tegel wilt, moet je de maat en vorm nog bepalen.. Een lastige taak maar niet onmogelijk. Het enige wat je nodig hebt, is een dosis inspiratie. Laten wij jou daar eens mee gaan helpen!
 
Wist je dat...
je met grijze tegels een warme en sfeervolle ruimte creëert? Door de grijze kleur, die overal goed bijstaat, ontstaat er rust. Heerlijk als je lekker wilt ontspannen in de badkamer. Wist je ook dat je veel grijze vloertegels ook als wandtegel kunt gebruiken? De vloerverwarming geleidt perfect door de tegels heen. Zo kun je blijven genieten van warme voetjes.

NEEM EEN KIJKJE IN ONS ASSORTIMENT GRIJZE TEGELS

 

INSPIRATIE! | KLEINE GRIJZE TEGELS

Kleine grijze tegels zie je veel op de wand, maar op de vloer kunnen ze ook voor een speels effect zorgen. De kleine grijze tegels zijn meestal van keramiek. Wil je een speels effect in jouw keuken, toilet of badkamer? Dan kunnen deze tegels maar zo jouw ding zijn. 
Grijze tegels
 

INSPIRATIE! | GRIJZE VISGRAATTEGELS

De trend van het moment: de visgraat. Deze visgraat is helemaal leuk in een grijze kleur. Ook kun je de tegels combineren met andere kleuren voor een extra effect. Wij zijn in ieder geval erg fan hiervan!
|  |  |
 

INSPIRATIE! | BETONLOOK TEGELS

Vind jij de industriële trend fantastisch? Dan zou de betonlook tegel in het grijs maar zo jouw perfecte tegel zijn! Deze grijze tegels geven een stoere en strakke look aan jouw badkamer of toilet. Je kunt deze grijze tegels fantastisch combineren met zwarte accessoires. Een grijze tegelvloer met een betonlook of gewoon de hele badkamer of toilet? Het kan allemaal met deze tegel.
Grijze betonlook tegels
 

INSPIRATIE! | HEXAGON TEGELS

De hexagon tegel is wel echt 'je van het'. Deze tegel in het grijs is helemaal te gek doordat het zowel rust als speelsheid uitstraalt. Je kunt deze tegels op de vloer en op de wand plaatsen. Door een voegmiddel te gebruiken in een andere kleur, komt deze tegel helemaal tot zijn recht. Wat vind jij van deze grijze tegels?
 

|   | Grijze hexagon tegels

 

INSPIRATIE! | GRIJZE MOZAÏEKTEGELS

Mozaïek, je hebt het in verschillende vormen en maten. Iedere tegel geeft weer een ander effect, en daardoor is er ook veel mogelijk met deze tegels. Door bepaalde grijze mozaïektegels te kiezen, krijgt de muur een natuursteenlook. Met andere grijzegrijze mozaïek creëer je weer een speelse muur, hoe leuk! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje hieronder.
Mozaïek grijze tegels
 

INSPIRATIE! | GRIJZE BASICTEGELS

Last but not least: De gewone basic grijze tegel. Grijze vloertegels of grijze wandtegels, het is ook eigenlijk altijd goed. De meeste basic tegels zijn keramische tegels. Deze tegels zijn zowel voor de wand, als de vloer en dus goed te combineren met een vloerverwarming. Je kunt een basic tegel ook leuk combineren met bijvoorbeeld een Portugese tegel of een mozaïek.
Basic grijze tegel
 
En heb jij de perfecte grijze tegel al gespot? Wij hopen natuurlijk van wel! Toch niet zo? Misschien werkt een kijkje op onze Pinterest! Benieuwd welke grijze tegels het beste verkopen? Neem een kijkje hieronder.
 

POPULAIRE GRIJZE TEGELS