Groene tegels

Groene tegels zijn helemaal hip dit seizoen. Heb jij deze trend al gespot? Een groene visgraattegel of een groene metrotegel, je vindt groene tegels in allerlei verschillende vormen en maten. De groene kleur geeft een speels effect aan jouw keuken, badkamer, toilet of hal. Zo blinkt deze ruimte helemaal uit.
 
De groene wandtegels zijn er in verschillende vormen, namelijk: groene keramische tegels, groene visgraattegels, groene metrotegels,groene hexagontegels en groene mozaïektegels. Laten we dan maar niet beginnen over de verschillende soorten groen. Dan zie je door de bomen het bos helemaal niet meer. Groen heb je namelijk van mintgroen tot donkergroen. De keuze is niet makkelijk, maar we gaan jou een eindje op pad brengen.
 

NEEM EEN KIJKJE IN ONS ASSORTIMENT GROENE TEGELS

 

INSPIRATIE! | GROENE TEGELS IN DE BADKAMER

Zoek jij een leuke, nieuwe twist in jouw badkamer? Dan kunnen groene tegels maar zo de oplossing zijn. Groene tegels geven kleur en speelsheid aan jouw badkamer. Je kunt de tegels horizontaal, verticaal of in een visgraat leggen. Benieuwd hoe groene tegels in een badkamer eruit zien? Neem dan snel een kijkje tussen de inspiratiefoto's.
 
|     |     |
 

INSPIRATIE! | GROENE TEGELS IN DE KEUKEN

Niet alleen in de badkamer maar ook in de keuken staan groene tegels erg leuk. De groene wandtegels geven jouw keuken een hele make-over. Door de tegels verticaal te plaatsen, lijkt de keuken optisch hoger. De keuken lijkt optisch langer als de tegels horizontaal worden gelegd.
 
groene tegels keuken
 
 
Ben jij al helemaal om? Super! Heb je nog wat meer inspiratie nodig? Geen probleem, dit vind je op onze Pinterest of op ons Instagramkanaal. Ook ben jij natuurlijk van harte welkom in onze showrooms, waar onze collega's klaar staan om jou te helpen.
 

POPULAIRE GROENE TEGELS