• Gratis verzending vanaf €100,-

  Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

  • - Via pakketdienst;
  • - Via onze eigen chauffeurs;
  • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
  • - Direct via de leverancier.

  Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

 • 8.9 op feedbackcompany
  Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
 • 30 dagen retourneren
  Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
 • 6 showrooms
  Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Harderwijk, Nieuwegein, Grootebroek, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 4600m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Vragen of advies nodig?
Bel: +31(0) 341 410 156
Of WhatsApp

Infrarood spiegel

Dát is even heerlijk, met een infraroodspiegel geniet je thuis van een spiegel en verwarming in een. Een stylish oplossing voor jouw interieur én dus ook nog eens heel praktisch. De infrarood spiegel met verwarming is zelfs geschikt voor in de badkamer. Ideaal! Benieuwd naar onze infrarood spiegels of juist benieuwd wat infraroodverwarming is? We leggen je alles voor!

 

Wat is infraroodverwarming?
Even een recap, want wat is infraroodverwarming eigenlijk? Infraroodverwarming is een vorm van elektrische verwarming en werkt met stralingswarmte. Deze stralingswarmte kun je vergelijken met de warmte die je voelt als de zon op je huid schijnt en dat zorgt voor een heerlijke warmte! Met infraroodverwarming heb je minder luchtcirculatie (en dus minder stofverplaatsing) én heb je geen last meer van droge lucht.

 

Ons assortiment infrarood spiegels

 


 

 

 

Infrarood spiegel

 

Hoe werkt zo'n infrarood spiegel?

Een infrarood spiegel bestaat uit een infraroodpaneel in een spiegeljasje. Het verschil tussen een spiegel met spiegelverwarming en een infrarood spiegel is dat je de verwarming van een badkamerspiegel vaak met touchbediening aanzet, waar een infrarood spiegel meer een verwarmingspaneel in huis is dat vaak al standaard aan staat. De spiegelverwarming in een infrarood spiegel bedien je dan ook met een thermostaat waardoor je zelf kunt bepalen wanneer de verwarming aan staat en hoe hoog. Een infraroodspiegel is dus een spiegel en radiator in een.

De voordelen van elektrisch verwarmen

Het grootste voordeel van elektrische verwarming is dat je daarmee geen gas gebruikt om je huis te verwarmen. Een stuk milieuvriendelijker dus en zeker wanneer je zonnepanelen hebt en je daarmee een deel van je verbruik terugwint. Daarnaast geeft infraroodverwarming (plaatselijk) een aangename stralingswarmte af die te vergelijken is met warmte van de zon. Heerlijk dus!