Keukentegels

Keukentegels maken het plaatje compleet in jouw keuken. Sterker nog, keukentegels maken of kraken jouw keuken. Als je eenmaal tegels hebt uitgekozen, kunnen ze niet zo snel meer van de wand. Daarom is het verstandig veel inspiratie op te doen! Wij helpen je graag een handje verder.
 
 
Waarom is het belangrijk goed na te denken over het soort keukentegels?
De keuken is een plek waar verschillende activiteiten samenkomen. Er wordt gegeten, koffie gedronken of ook gewerkt. Door een goede keuze in keukentegels te maken, kan er de juiste sfeer worden gecreëerd. De tegels, die gekozen worden voor in een keuken, moeten ook tegen een stootje kunnen. Er komen namelijk knoeiende keukenprinsen en -prinsessen over de vloer, maar ook kinderen (dat zegt menig ouder wel genoeg). De tegels worden intensief gebruikt en daar moeten keukentegels wel tegen kunnen. Het is dus goed om daar over na te denken. Je kunt je natuurlijk ook laten adviseren in onze showrooms.
 

NEEM EEN KIJKJE IN ONS ASSORTIMENT KEUKENTEGELS

 
 
 

INSPIRATIE! | WANDTEGELS IN DE KEUKEN

Er zijn diverse vormen, maten en kleuren in wandtegels. Je kunt gaan voor een kleurrijke tegel, maar ook een combinatie van kleuren. Voor anderen hebben Portugese tegels de voorkeur. Elke keukentegel heeft weer een ander effect. Tegenwoordig kom je de visgraat ook veel tegen. Weet je nog niet welke tegels je wilt? Dan hebben we hier een dosis inspiratie voor jou!
 
 

|  |  |

 

INSPIRATIE! | VLOERTEGELS IN DE KEUKEN

Ook de vloertegels maken een unieke indruk. Er zijn veel keuken tegels die zowel op de wand, als op de vloer geplaatst kunnen worden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor extreem grote tegels, of juist allemaal kleine. De Portugese tegels op de vloer zijn de trend van dit seizoen. De keuken krijgt hierdoor een speelse uitstraling. Ook kan er worden gekozen voor marmeren vloertegels, dit geeft jouw keuken een luxe impuls. Scroll gerust door voor wat meer inspiratie, hoe vloertegels jouw keuken kunnen maken.

 

Tegels keuken  Tegels keuken

 
 
Nog meer inspiratie nodig? Neem een kijkje op onze Pinterest, of kom langs in onze showrooms. Hier staat ons personeel klaar om jou te adviseren.
 
Benieuwd naar onze favoriete keukentegels? Wij hebben ze voor jou uitgezocht.
 

POPULAIRE KEUKEN TEGELS