Koperen kraan

Koperen kranen, je ziet ze steeds vaker terugkomen in de badkamer, het toilet en de keuken. Net even wat anders dan je gewend bent, maar des te leuker. Het geeft net dat beetje extra waar veel mensen naar op zoek zijn. Wij laten jou graag zien waarom wij zo enthousiast zijn over een koperen kraan.

Waarom een koperen kraan?
Tijd om jouw standaard chromen kraan in te wisselen voor een koperen kraan. Een koperen kraan geeft kleur aan jouw badkamer. In combinatie met een basic grijze of zwarte tegel komt een koperen kraan helemaal tot zijn recht. Je kunt jouw badkamer een totaal nieuwe uitstraling geven, zonder daar de hele badkamer voor te hoeven verbouwen. De oplossing ligt simpelweg voor het oprapen: koop een koperkleurige kraan!

Neem een kijkje in het assortiment koperen kranen

 

INSPIRATIE! | Koper in de badkamer

Naast een gouden kraan en zwarte kraan voegt ook koper zich toe in het rijtje van trends in de badkamer. In de badkamer kun je koper op veel manieren laten terugkomen. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een koperen wastafelmengkraan, douche, wastafelkraan of koperen badkraan. Door verschillende koperen kranen te gebruiken, creëer je een mooie eenheid in de badkamer. Combineer jouw badkamerkraan met koperen accessoires om het plaatje compleet te maken. Ben je fan van een landelijke badkamer? Kijk dan eens naar een landelijke kraan. Dit is een ouderwetse kraan welke perfect past bij deze stijlen.

kraan koper

INSPIRATIE! | Koper in het toilet

Niet alleen in de badkamer maar ook in het toilet zie je koperen kranen terugkomen. Denk bijvoorbeeld aan een fonteinkraan of in toiletaccessoires. Ga je voor een inbouwkraan of voor een opbouwkraan? Een fonteintje is meestal zwart, wit of antraciet van kleur. Laat dit nou perfect matchen met een koperen kraan. Kijk zelf maar.

koper kraan

INSPIRATIE! | Koper in de keuken

Heeft jouw keuken een boost nodig? Bekijk dan eens de optie van een koperen keukenkraan. Een keukenkraan is eenvoudig te vervangen en zorgt subtiel voor een beetje kleur in de keuken. Door met kranen te spelen, kun je soms een totaal andere uitstraling geven. Een koperen kraan is hipper dan hipst dus tijd om jouw keukenkraan te vervangen in een koperen versie. Ga je liever voor een klassieke look? Dan mag een nostalgische keukenkraan écht niet ontbreken.

keukenkraan koper

TIPS! | Koperen kraan schoonmaken

Veel mensen zijn bang voor vlekken op een koperen kraan. Je maakt een koperen kraan hetzelfde schoon als een zwarte kraan. Door je koperen kraan na een douchebeurt droog te maken met een zachte handdoek voorkom je dat er kalkvlekken op komen. Wil je de kraan even goed reinigen? Doe dit dan met een mild schoonmaakmiddel zoals groene zeep. Spoel de zeepresten goed af en maak de kraan weer droog. Meer schoonmaaktips kun je lezen in onze tips voor het schoonmaken van zwart sanitair.

Enthousiast geworden of helemaal om, om voor een koperen kraan te gaan? Dat begrijpen wij volkomen. Wel willen we je een laatste tip geven. De kleur koper kan per merk erg verschillen. Let hierop als je meerdere koperkleurige kranen wilt aanschaffen. Wij raden aan om koperen kranen van één merk aan te schaffen. Zo ben je er zeker van dat de kleur koper bij elkaar past. Durf je het nog niet helemaal aan? Neem dan een kijkje in onze showrooms. Daar hebben wij een groot assortiment kranen zodat je een weloverwogen keuze kan maken. Benieuwd naar onze populairste koperen kranen? Neem dan een kijkje hieronder.

Populaire koperen kranen